44 răspunsuri:
| Iordan_Cristi_1996 explică (pentru KodrutZ):

Deci la acest calculator ce ar trebui sa mai modific si acum enumera nu aia, aia etc...

| KodrutZ a răspuns (pentru Iordan_Cristi_1996):

Mosule, te-am mai intrebat de o mie de ori - zi odata o suma maxima si iti fac cea mai buna configuratie in banii aia pe care mi-as lua-o eu. Nu crezi ca asa e cel mai simplu?

Daca ala e de 2500 atunci ceva de genu 3350-3400

OK, 3400. Fara overclock, cu SSD+HDD, 8 gigi ram, sursa 80+ gold... hai ca revin cu configuratia mai acusi.

| KodrutZ a răspuns (pentru KodrutZ):

Http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/979737/

R7 265 e vazuta ca cea mai buna placa in gama ei de pret de baietii de la Toms Hardware si nu am de gind sa ii contrazic. Am ales produsele din Wishlist si in functie de promotii (carcasa e la un pret excelent, de exemplu), asa ca daca vrei sa il iei, nu astepta prea mult fiindca preturile se schimba destul de mult in intervale scurte (am luat hardul cu ~950 RON acuma vreo 10 zile, de citeva zile a sarit de 1000).

Asta e deci dupa ce il iau sa zicem dupa 2-3 luni ar trebui sa modific ceva sau sa-l las asa

Poti sa ii pui o p*&a roz din fier cu luminite la carcasa. Daca discutam de jocuri, o sa stai calm pe putin vreo 2 ani. Daca ai probleme cu fluctuatiile de tensiune si penele de curent ar trebui un UPS. Ce monitor/boxe ai? Poate nu ar strica o placa de sunet adevarata mai incolo... daca ai boxe cit de cit ok, se simte diferenta fata de astea onboard.

Pai nu am problem de current si o sa-mi iau un monitor fullHD

Super daca nu sint probleme cu tensiunea. Recomandarea mea - ia monitor de maxim 1600X900 rezolutie si esti mai cistigat. Rezolutie mai mica - fps mai mare la detalii maxime.

Ok mersi pentru tot si m-ai ajutat foarte mult o stai stai acum o iau pe sentimentalism ok glumea totusi mersi

Cu placere. Nu uita sa folosesti voucheru' pentru reducere, asa imi multumesti si mie cu citiva lei in reduceri la garaj si ai si tu oleaca de reducere. Daca nu il folosesti, pierdem amindoi.
Nu BenQ, nu TN, nu TN cu 5 mersi. E pacat de restul calculatorului sa iti iei o flasneta de monitor. Mai bine mai stringi bani citeva luni. Eu in 2007 cind mi-am facut un sistem mai vechi asa am facut, intii sistemul, dupa citeva luni monitor scump si bun pe care il am si in ziua de azi (LG L1972H-PF - http://www.pcgarage.ro/monitoare-lcd/lg/l1972h-pf-19-inch-2-ms/).
Daca ar fi sa imi schimb monitorul in momentul de fata, cred ca as cauta altul de-asta SH... sau macar ceva cu LED - http://www.pcgarage.ro/......ms-black/. Mai bine mai astepti un pic cu monitorul...;)

Ce vaucher' si cum sati multumesc?

Comentariul la Wishlist pe pcgarage, il ai acolo. Il bagi la checkout si iti da vreo 1% reducere tie si mie imi da cupon de reducere de vreo 1.5% din valoarea comenzii tale. Ei zic ca 2%, da' din parti, ca ori deduc din ala 16% impozit, ori TVA, ori ambele... ca stateam sa calculez si imi tot dadea cu virgula de fiecare data.