| ReignForest a întrebat:

Care e mai bun Android sau ios? Voi ce ați prefera?

15 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Am trecut de la Android la ios de curând după o viață de Android și nu m-aș mai întoarrce la Android. IOS e superb ca sistem, se mișcă impecabil, safe, elegant și un telefon care se simte foarte personal. și mai știu încă 3-4 persoane cu aceeași părere ca mine după tranziție

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu mereu am ales Android.

| gabicoo a răspuns:

Android!

| LPCTSTR a răspuns:

La capitolul asta poti sa starnesti niste valve destul de decente, trebuie doar sa ataci!
Revenind, nici unul si nici altul nu este "mai bun" sau chiar "bun", caci mereu exista loc de mai bine si mai mult.
Cele mai proeminente probleme la Android erau: sesibilitatea la malware, dependenta de GMS si mult tracking, resurse folosite un pic inutil, interfete schimbate la fiecare update; nici iOS nu-i mai roz: dependenta de ecosistemul Apple + magazinul lor ultra-pretentios, personalizare redusa, platesti pentru sistemul de operare odata cu telefonul, partajare ineptica si alte probleme tot legate de control.
Deci nimeni nu e bun, ci mai ok decat altul.

Personal, prefer Android, nu suport sa n-am controlul pe care iOS nu mi l-ar da, in special cu aplicatiile si ecosistemul. Pe de alta parte, imi plac unele functii si niste chichite ale interfetei iOS. Csf, "si cu dansa-n transa, si cu-n picior in rai" nu se poate, deci raman la cel care nu ma scoate din minti atat de tare: Android.
Dac-ar fi sa aleg intre Android si Windows, sau smartphone si PC, "sry", eu sunt fan PC happy

| siriusblack98 a răspuns:

Android pentru ca este cu mult mai maleabil decat rigidul IOS.

| Nirvanaaa a răspuns:

Ios.

| Legion7X a răspuns:

Android, cred că este mult mai răspândit.

| NotNamed a răspuns:

Prefer Android deoarece poti face orice pe el. Nu ai restrictii. Sistemul de operare poate fi si root-at ceea ce iti ofera si mai multe posibilitati. Poti sa instalezi orice de pe internet. Eu de ex am Spotify, Youtube, picsart si alte aplicații pe varianta premium fara sa plătesc vreun ban fiind instalate de pe internet cu fisierele lor modificate. Daca ești destept si stii sa alegi nu exista risc de virusi. La intrebarea care este mai bun pot spune Android fara niciun dubiu doar pentru ca esti liber sa faci orice. Cat despre virusi sa fim seriosi. Nu contează ca e ios sau Android ca sa fi infestat. Hackerii acum lucreaza la modalitati de spargere a unor vulnerabilități din aplicațiile din magazinele oficiale sau din diferite linii de cod ale sistemului de operare insasi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

IOS prefer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Android mereu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toata viata am avut Android dar as prefera oricând ios.

| Adrian5575 a răspuns:

Android. Este mult mai popular si face acelasi lucru la un pret mai mic.

| StefanFlorea a răspuns:

Android au cele mai puternice processoare de pe piata, deci prefer Android. Kirin si Snapdragon la putere.

| Anonimaaaa1234534567897654 a răspuns:

Sincer inainte preferam IOS, dar pe parcursul timpului am descoperit ca nu este atat de bun pe cat pare.
Am mai multi prieteni care si-au luat pentru scoala, dar dupa cateva zile s-a stricat.
Am avut si eu iphone 7, dar la mine se bloca.
Iti recomand ca Android Samsung sau Huawei
Sunt doua firme foarte bune
Funda?

| alibaba921 a răspuns:

Ios are mai putine erori.