Intel este mai rapid, consuma mai putin si are protectie la suprasarcina.Cand s-a ars placa de baza am ramas cu procesorul bun. Daca era AMD se ducea si el. Este si Intel slab: Celeron.
Stiu ca esti foarte bun in pc dar aici te contrazic.Mie mi s-a ars placa de baza acum 1 an si procesul amd a ramas intact acum am asrock :d
Da. Eu n-am zis ca e regula de aur. Mai sunt si exceptii. In general, insa, AMD-urile sunt mai putin fiabile si de asta (la puteri egale) sunt mai ieftine.
Aaaaaaaaa dar primul care a fost a fost Intel nu? adica primul pc din lume Intel l-a facut nu? sau Apple?
Da. Primul procesor integrat l-a facut Intel si se numea Intel 4004 in 1971. Cei de la Apple au aparut prin anii '80. Cei de la AMD s-au infintat la un an dupa Intel (1969) si au produs procesoare sub licenta Intel pana in 1991 cand au produs procesorul Am386 (o copie a lui Intel 386). De atunci au inceput sa produca procesoare proprii.
AMD se duce în 3-4 luni, plus că scăderea vânzării a făcut rău.Intelul, într-adevăr are un renume mai mare, dar şi-a câştigat renumele.
Nu, eu nu ştiu de alţi producători, poate fiindcă procesul fabricării este costisitor şi nu oricine îşi permite, plus că este greu să concurezi cu giganţii acestei categorii.
"AMD se duce în 3-4 luni" mai bine taci, ca te faci de ras.
Axys întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonymus100 întreabă: