| Sonia822 a întrebat:

Care este alternativa la Facebook? Mai era o platforma.

Răspuns Câştigător
| FreddieM a răspuns:

Am gasit multe rezultate dar nu reusesc sa-mi dau seama la care te referi. Un ajutor din partea ta ar fi apreciat. Cand a iesit pe piata, unde, Asia, America, Russia, ceva despre format, macar culorile principale.
Da-mi orice mic detaliu ca sa te ajut.

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pentru cei care "lucreaza" prin browser, exista si site separat de Messenger, unde se intra cu datele de acces la Facebook:
https://www.messenger.com
Acest site este tot in administrarea Facebook.

| FreddieM a răspuns:

Sunt mai multe. Alege de aici
Snapchat (Android, iOS)
Pinterest (Android, iOS)
LinkedIn (Android, iOS)
Nextdoor (Android, iOS)
Vero (Android, iOS)
Minds.com (Android, iOS)
MeWe (Android, iOS)
Ello (Android, iOS

| Sonia822 explică (pentru FreddieM):

Caut o platforma similara cu FB, am aflat de ea acum 2 ani. Nu caut alternative de socializare si aplicatii haioase

| FreddieM a răspuns (pentru Sonia822):

Okok, daca exista ti-o gasesc.Da-mi putin timp.

| Sonia822 explică (pentru FreddieM):

Ok. Am gasit pe un grup acum 2 ani o postare, in care o persoana lasase un link despre concurenta Facebook, spunand ca la un moment dat Facebook va desfiinta grupul, iar pentru a ne pastra dreptu la libera exprimare si a ramane toti 40.000 in contact, sa ne facem cont pe site-ul x..si la nevoie, ne logam si vorbim de acolo. Nu mai gasesc postarea. Ma interesa care e platforma care functioneaza similar.

| FreddieM a răspuns (pentru Sonia822):

Am gasit multe rezultate dar nu reusesc sa-mi dau seama la care te referi. Un ajutor din partea ta ar fi apreciat. Cand a iesit pe piata, unde, Asia, America, Russia, ceva despre format, macar culorile principale.
Da-mi orice mic detaliu ca sa te ajut.

| împreunăfacembine a răspuns:

Sunt mai multe, nu e doar una. Cauta pe net, cu siguranta vei gasi!

| xVampirJmkx a răspuns:

Facebook Lite, nu recomand

| elleelena852 a răspuns:

Instagram?

Întrebări similare