In primul rand depinde pentru ce il vrei. In functie de asta decizi ce laptop sau PC iti iei. Daca il vrei pentru jocuri nu iti iei MAC, pentru ca nu o sa iti mearga jocurile pe el. Daca il vrei pentru office, adica sa navighezi pe internet filme si muzica si esti dispus sa dai o suma mai mare in comparatie cu alte marci ia-ti un MAC. Scuze. Ai spus rezistent? Da ce vrei sa faci cu el? Pe un Mac poti sa instalezi si windows, dar un un laptop obisnuit trebuie sa indeplineasca o gramada de cerinte ca sa poti instala IOs pe el. (Atentie! Programele si jocurile care ruleaza pe Windows nu vor rula si pe IOs si invers) + ca mai conteaza si de ce buget dispui. Ca daca ar fi dupa mine iti recomand un laptop pe la 50-60 milioane...
Eu zic sa te duci prin magazine si sa vezi la fata locului ce gasesti. Intr-adevar OSX nu se viruseaza pentru ca nu prea este folosit. Deci hackerii creeaza virusi pentru Windows, ca este cel mai utilizat sistem de operare din lume. Tot din cauza asta gasesti mai greu jocuri pentru OSX. Eu iti recomand Windows. Si daca imi spui si un buget iti recomand si un laptop...
Multa bafta!
UnchiulRamiz întreabă: