| MalinaH a întrebat:

Care este cel bun Antivirus pe care il cunoasteti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu folosesc Avira ca este free si bun acum nu spun ca este cel mai bun dar imi place ca nu consuma multe resurese si nu incepe sa autoscaneze fara a intreba orice antivirus este bun daca este cumparat in afara de bitdifender consuma multe resurse.

21 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

Antivirus... nu stiu, dar stiu un Anti-Malware foarte bun, se numeste Malwarebytes Anti-Malware, tinand cont ca un virus este o specie de malware si ca softul mentionat de mine gaseste orice malware (are si firawall si protectie in timp real), inseamna ca va gasi si orice virus happy nu mananca asa multe resurse ca restul... este tot ce iti trebuie, eventual sa mai ai instalat si Microsoft Security Essentials (eu le folosesc pe astea doua), cu Malwarebytes n-am mai avut nici un virus de 2-3 ani happy sunt foarte multumit de el.

PS: nu trebuie sa-ti fie frica de virusi, n-ai tu nu stiu ce date in PC de la NASA, hostezi nu stiu cate site-uri sau nu stiu eu ce ca sa fi hackuit... iti trebuie acolo o mica protectie si gata happy

| AndreiGabi a răspuns:

Kaspersky.

| Elektro a răspuns:

Ia auzii pe astia cu avast si avg laughing Kaspersky \ Norton \ Bitdefender

| EzioAuditoreDaFirenze a răspuns:

Avast cel mai bun si cel mai folositor

| MioaraParalescu a răspuns:

Pai eu folosesc Norton Antivirus 2010 si pot spune ca e foarte bun.

| doctorandus a răspuns:

Diferentele intre antivirusii de top sunt minimale. In top ar fi Avira, urmat la cam pe acelasi loc de AVG, Avast, Norton, Kaspersky, BitDefender. Diferenta intre Avira Free si AVG Free e ca AVG-ul iti scaneaza e-mailurile, Avira le scaneaza doar in momentul in care deschizi atasamentele. Avira are buba ca nu elimina crackurile de la pozitivele false pe motiv ca ele constituie furt. BitDefender are foarte putine pozitive false, din ce-am constatat eu. AVG-ul are mai multe decat BitDefender. Kaspersky stergea la un moment dat crackurile in mod intentionat, nu stiu daca a ramas tot asa, ca nu l-am mai folosit de mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Norton 360, excelent!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bitdefender si Norton

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eset clar, pentru orice calculator!

| GregHouse a răspuns:

Programe antivirus bune sunt multe, depinde si cat duce calculatorul tau.
In orice caz, eu am avut Kaspersky, Avast si AVG. Ti le recomand in special pe ultimele doua.

| Georg13 a răspuns:

Avast

| Issabela26 a răspuns:

Avg-ul mi se pare cel mai bun happy

| AlexCătălin21 a răspuns:

Avira Internet Security! Calitate nemteasca!

| SerbanSnake a răspuns:

Nu exista cel mai bun antivirus astea free is cam toate la fel daca vrei antivirus bun e cel cu licenta platita, eu personal folosesc avast 7 si sunt multumit de el si recomand.

| danteewerr a răspuns:

Cel mai prost antivrus posibil este bitdefender. Vei observa că produsele noastre sunt lăudate, și mi se pare normal,dar totuși este păcat și este o minciună să folosești Bitdefender, findcă este un ativirus super nașpa, l-am avut instalat și varianta free și varianta cu licență,nu le suport neam. Al doilea antivirus dezastuos este panda, deci ăsta este cea mai caterincă de antivirus,cred că este in sine un virus. Dacă vrei ceva bun, poți folosi norton free, sau avast free, plus firewall comodo cu setarile facute cum trebuie, plus ccleaner, system cleaner de la comodo, si cu aplicația mea favorită portabilă pe care o iubesc din toată inima este nelipsitul comodo killswitch care este o aplicație portabilă, adica nu necesită instalare și alte chinuri, folosește și revo uninstaler portabil pentru a dezinstala corect un program, și desigur ram rush portable version este tot una din aplicațiile mele favorite și cea mai tare este vba rotkit, pentru eliminearea softurile malicioase din pc. Dacă folosești aceste aplicați antiviruși unelte softuri, cu incredere și configurate corect, poate să vină la tine cel mai tare haker că nu are ce să-ți facă, ori in cel mai rău caz se va chinui o vreme pănă să-ti facă rău. Desigur un hacker nu se ocupă cu chestii de genu acesta, dar na. Sau și mai simplu, poți folosi un firewall super tare cum este comodo firewall, și vei ține la distanță mulți intruși!

| danteewerr a răspuns (pentru danteewerr):

Mai poti folosi o aplicație portabilă care nu necesită nici o instalare nici un registru absolut nimic, care se numește GMER- rotkit, dacă faci o scanare la partiția C, cu cablu de net scos, iți va găsi cel mai ascuns malicios program sau virus sau troian, plus că este considerat cel mai bun progămel de detectat programe malicioase, practic are o rată de 99 la sută detecție.

| Daktary a răspuns:

Kaspersky.

| CristiAndrei a răspuns:

Avast si avg

| iGnOrEx a răspuns:

Bitdefender

| vasyok97 a răspuns:

AVG free edition 2012 gaseste toti virusii care Avire, Nod, Kasper etc. nu i-au gasit cum ar fi un Trojan Horse dintr-o arhiva happy

| week a răspuns:

Kasperki