Salut!
Cele mai bune antivirusi si Top sunt:
Bitdefender Internet Security 2013
Kasperski Internet Security 2013
Norton Internet Security 2013
Cu placere.
Mircea un lucru sa iti zic s-a facut multe teste la Microsoft de la Windows Xp la Windows 7.
Si s-a facut un stiudiul pentru performantele la antivirus ca degeaba nu consuma resurse daca calculatorul este plin de virusi sau chiar si invers.
Testul la antivirus este pe 3 lucruri:
1 Protectia
2 Reparare probleme
3 Uzabil ( Care se uzeaza, care se folosește, care se poate folosi) pentru cei ce nu stiu am scris in paranteza.
Sa mearga pe orice system de windows de la xp pana la windows 8. Iar cele mai mare procent au avut acele antivirusi si oricum sunt si cele mai bune antivirusi.
PSaca ai un calculator mai slab sau mai vechi desigur ca iti consuma foarte multe resurse, un antivirus.
Iar la AVG un singur lucru mai adaug daca iti trimit prin email, un fisier descarci ceva el nu detecteaza virusi slabi doar alea importante sau mari.
Deci la Protectie si securitate mai are de lucrat ceva.
Nu e asa simplu. Anti-virusii au o baza de date cu virusi. Orice e nou sau facut manual e greu de detectat. Unii merg mai agresiv pe euristica si gasesc si virusii noi, dar si programe complet inofensive care nu sunt virusi. Altii macar nu te bat la cap cu ce nu stiu. Si poai mai conteaza si resursele care le manaca. Din experienta mea cei mai agresivi au fost BitDefender si Comodo(in doua ocazii au fost singurii care au detectat un program facut manual). Eu folosesc AVG free pentru ca apara bine de virusii normali, se updateaza destul de des si mai ales, nu consuma resurse! PS. Am experienta in testat programe scrise manual cu 35-40 de anti-virusi comparativ( https://www.virustotal.com/).
TheMRDudle17 întreabă: