Avira este cel mai bun te alarmeaza la timp si nu papa resurse ca toate celelalte antivirusuri
Cel mai bun nu există, deoarece nici cel mai licențiat sau performant antivirus din lumea asta NU îți va oferii protecție de 100%, că nici unul nu e perfect, dar cel mai eficient pentru Windows 7 este Microsoft Security Essentials.Acest antivirus se actualizează de 3 ori pe zi prin Automatic Updates, nu consumă resurse, este silențios și te protejează în timp real de malware-ul ce există pe internet.Dar cum cel mai bun antivirus este userul, asta e așa de formă mai mult.Eu am folosit Windows 7 fără antivirus timp de un an și nu am avut probleme de loc.în schimb foloseam o data pe săptămână un scaner ISO butat de pe cd asta pentru a stârpii addware-ul și spyware-ul din sistem. Datele importante și documentele sensibile le țin pe Linux.Acolo știu precis că îs în siguranță. Succes
Cel cu care te impaci tu cel mai bine.Eu aveam eset nod 32 si astazi am instalat eset smart security (are si firewall).
Free sau comercial? recomand avira daca doresti free si Kaspersky versiunea comerciala. ajunge in jur de 100 de lei licenta pe an