Cine stie ce inseamna cel mai bun? Probabil e un sistem foarte sofisticat folosit si personalizat de catre marile corporatii.
Trecand peste una alta, folosesc si iti recomand si tie Nod32. Sunt multumit de el, atat pe desktop, cat si pe laptop.
Parerea mea este ca Kaspersky este si va ramane antivirusul nr. 1 are cea mai mare baza de virusi este aproape singurul care scoate toti virusi troian e super adica eu unu ma inteleg ff bine cu el am avut si avira si nod si panda si bitdefender da asta a raspuns cel mai bine chiar daca dai un ban pe licenta da merita fiecare banut il recomand celor care au un pc cat de cat bunisor deci sper ca vam lamurit
De BitDefender internet security 2010 am fost multumit pana a expirat licenta... dar dupa ce am bagat Bit Defender internet security 2011 care a detectat 9 virusi dupa prima scanare pot sa zic ca totul merge bine pe google in afara de facebook, yahoo email care imi da probleme. Nu pot sa accesez emailul. iar cand reusesc imi apare scris mare si mereu erroare.La fel si cu facebook-ul. Acum sunt pe punctul de a instala alt antivirus pentru a vedea daca problema este chiar BT...
Sunbelt VIPRE Antivirus Premium 4 este foarte bun, rapid si consuma mai putin ca oricare altul. Daca ai un sistem mai bun iti recomand McAfee Total Protection (cea mai buna detectie + site advizor + firwall etc). Avira Premium Security. Toate celelalte sunt doar bunicele. Va sfatuiesc sa folositi pe linga orice antivirus un antispyware bun.
Am un desktop cu NOD32 de vreo trei ani... n-a trecut nimic de el, Windows-ul e intact. Pe laptop am tot incercat: ba Kaspersky(f bun dar cam scump, iar piratat iti merge pentru putin timp) Norton( bun, dar iti papa o groaza de resurse) AVG( bunicel, dar mi-a trecut odata un troian)iar BitDefender 2009 (pe asta l-am probat, de ce sa spun de 2010, daca nu stiu)mie mi s-a parut slabut; iar Panda, e o catastrofa paranoica. In opinia mea, cel mai mult conteaza testul "heuristic scan" ala arata cu adevarat valoarea unui antivirus, iar aici nod ii cam bate pe toti...
Lavinia_Cristina_ întreabă: