S-a mai pus intrebarea acum ceva vreme, vad ca tot numai diletanti raspund. Nu mai intru in detalii, iti dau doar un link - http://www.maxthon.com/. Daca nu te prinzi de ce, atunci meriti sa iti irosesti restul vietii in Firefox/Chrome/Opera...
Google Chrome daca vrei simplitate, dar daca ai timp sa te joci cu setarile browserului, firefox poate fi mai bun.
Eu am ajuns la concluzia ca este chrome deoarece poti instala tot felul de pluginuri si se misca bine,
Firefox cam da rateuri de ceva vreme, opera si safari sunt ok dar totusi chrome are cele mai multe deci... alegerea iti apartine
La mine nu prea merge bine Google Chrome si m-am gandit sa incerc altul. Opera merge foarte bine la mine numai ca de la un timp nu mai merge sa ma uit la video-uri de pe alte site-uri in afara de YouTube.
Am vazut ca ai dat funda dar eu vreau sa te ajut si iti spun ca si eu am windows xp (last xp v 20.1 mai exact ) am net la Rds si folosesc Opera se misca repede. Poti alege daca ai net slab optiunea de "Opera Turbo" si iti va merge ca si uns singurul dezavantaj la el este ca nu te poti juca jocuri mari pe el (4story online, metin2 online si atata) in rest iti merge pe miniclip pe facebook...
Iar la viteza de downloadat este foarte bun, merge cu 2mb/sec iar daca dai la "Opera Turbo" iti va merge cu 5mb/sec deci? Sper sa imi raspunzi daca te-am convins!
P.S. maxthon este bun pentru windows xp
Este bun pentru :
-Ubuntu
-Linux Mint
-Windows 7 (home) si Windows Vista
Bafta!
1.Google Chrome;
2. Opera;
3.Safari;
4.Mozilla Firefox;
5.Internet Explorer;
Eu folosesc DOAR Google Chrome.
De ce?
Este rapid;
Este sigur;
Isi instaleaza toate pluginuriile de care are nevoie singur
VOTEZ GOOGLE CHROME!
Maxthon mi se pare cel mai bun.
Pe mine ma enerveaza Chrome.
Pe ce site intru numai de Chrome scrie ca e cel mai bun.
Asta este o minciuna, e cel mai prost dupa parerea mea.
Cum am zis si mai sus maxthon este bun.
Salut,
Browserul cel mai bun este cel care iti merge cel mai bine. Incerci si vezi care se potriveste cerintelor tale, cat si cerintelor sistemului. Noi iti spunem parerea noastra, dar e important si sistemul tau. Asa ca incearca mai multe si vezi care iti place si e ok.
Andrei1124 întreabă: