Eu le-am avut pe toate si am ramas la vodafone, e cel mai bun. asa ca un fel de top cel mai prost e zapp-ul, fugi cat poti de el, apoi orange iar pe primul loc vodafone.
Dupa ce am denigrat vodafoneul prin alte raspunsuri, le mai salvez putin imaginea spunandu-ti ca netul lor cu noul modem stick merge destul de bine, asta daca ai suficient semnal(eu nu prea am)., ai face rareori figuri dar e de inteles, care din noi nu facem.
despre ceilalti nu ma pot pronunta.
Puterea semnalului in zona in care te afli, cred ca da calitatea. Eu am orange dar nu mereu sunt multumit. Ptr comunicare este suficient.
Si eu pe un laptop am net de la Vodafone. Maine dimineata plec la mare. Daca observi ca postez pe TPU. si n-am nervi, inseamna ca totul e ok
Buna ziua. Poate va este de ajutor un astfel de articol. Nu va da raspunsuri cu privire la cel mai bun internet mobil pentru ca totul tine de nevoile si cerintele fiecarui client, dar cu siguranta poate clarifica anumite aspecte legate de internetul mobil intr-un mod total obiectiv http://www.gabrielursan.ro/2009/11/cel-mai-bun-internet-mobil/