| ihaterain a întrebat:

Care este cel mai bun program de editat melodii?
vreau sa scot dintr-o melodie doar refrenul si sa-l pun ton de apelbig grin

9 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

MP3 Cutter, il gasesti pe www.softpedia.com

| MariuZ a răspuns:

Salut. Fereste-te pe viitor sa mai formulezi intrebari de acest gen asa: "care e cel mai bun program de?" Sunt total gresite si apeleaza prea mult la subiectivism.

Eu isi recomand sa cauti pe google "mp3 cutter" pentru ce ai tu nevoie. Daca nu te descurci - lasa un id de mess si ti-l tai eu (daca nu e o manea)

| Americanuu a răspuns:

Mare expert TPU ce e SoftCristi :)) Mp3 Cutter taie melodiile si atat. Cunoastem cu totii Softpedia.Com. Am incercat si eu cu AudaCity, nu e cine stie ce dar poti incerca. http://www.videotutorial.ro/? p=4401 Ai filmul care iti arata cap coada.

| elena a răspuns:

Softpedia.com sau
chip.eu/...gasesti programele pe care le doresti.

| Mina a răspuns:

CutMp3. Il gasesti usor pe google, e mic si usor de folosit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traiasca "sound forge"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://boom-file.com/......_1105.html - usor de folosit si foarte bun :)

| cineeu a răspuns:

Cred ca exista asa ceva. dar nu-mi mai amintesc. happy oricum nu de pe toate formatele audio (bineinteles). bafta si da-i google sau asteapta alt raspuns big grin

| didu11 a răspuns:

Si eu mi-am scos dintr-o melodie o parte pentru a o pune ca ton de apel...si consider ca nu-mi trebuie nu stiu ce programe sofisticate.Se poate face ce vrei tu si cu Windows Movie Maker pe care il are oricine... din windows. Sper sa te descurci. Daca nu, imi lasi un mesaj privat cu id'ul tau, daca vrei. :*