Salut. Fereste-te pe viitor sa mai formulezi intrebari de acest gen asa: "care e cel mai bun program de?" Sunt total gresite si apeleaza prea mult la subiectivism.
Eu isi recomand sa cauti pe google "mp3 cutter" pentru ce ai tu nevoie. Daca nu te descurci - lasa un id de mess si ti-l tai eu (daca nu e o manea)
Mare expert TPU ce e SoftCristi :)) Mp3 Cutter taie melodiile si atat. Cunoastem cu totii Softpedia.Com. Am incercat si eu cu AudaCity, nu e cine stie ce dar poti incerca. http://www.videotutorial.ro/? p=4401 Ai filmul care iti arata cap coada.
Cred ca exista asa ceva. dar nu-mi mai amintesc. oricum nu de pe toate formatele audio (bineinteles). bafta si da-i google sau asteapta alt raspuns
Si eu mi-am scos dintr-o melodie o parte pentru a o pune ca ton de apel...si consider ca nu-mi trebuie nu stiu ce programe sofisticate.Se poate face ce vrei tu si cu Windows Movie Maker pe care il are oricine... din windows. Sper sa te descurci. Daca nu, imi lasi un mesaj privat cu id'ul tau, daca vrei. :*
wannabe întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AndreeaaaaX întreabă: