Picasa3, te ajuta la multe chiesti sa faci genericuri, filne, poe, etc, ia-l dupa net, daca nul gasesti da-mi id de mes si til dau eu.sall
Unul dintre ele este Adobe Premiere Pro CS5 (costa 800 euro si nici vorba de link) Este profesional si se foloseste mult in TV alaturi de alte programe de editing! Am sa caut un link si daca gasesc il postez aici! Pe pagina oficiala ai o versiune trial daca vrei sa o incerci (30 de zile de proba) http://www.adobe.com/products/premiere/ daca vrei ceva profesional numai la Adobe gasesti!
Pai poti incerca de la Adobe Premiere Pro sau premiere simplu. mie imi place doar ca trebuie sa iti faci tu chestii pentru video daca cele de la el nu te ajuta cu nimic.
dar premiere papa procesor si memorie destula si ce nu imi place este ca dureaza mult pana compileaza frame-urile.
eu am compilat cu el 9000 de frame-uri si a durat undeva la 20 de minute, iar video-ul nu tin exact cat era de lung dar nu mai mult de 7 min. l-am folosit pentru videoclipurile cuiva. oricum sunt programe speciale dar nu prea se gasesc
multe dintre ele sunt facute la comanda