| DanceIsInYourHeart a întrebat:

Care este cel mai bun si eficient laptop?

11 răspunsuri:
| xTania a răspuns:

Din cate stiu Alienware este cel mai bun parerea mea big grin.

| cristina09s a răspuns:

Eu am LG E500 si sunt foarte multumita de el! Uita-te pe net.

| Azre a răspuns:

Desktop-ul laughing
Niciunul nu este eficient. Oricât de performant este va avea probleme, fie răcirea e mult prea proastă și îți trebuie un ventilator extern, fie bateria ține puțin... numai zic de viața lui care este de 10 ori mai mică decât a unui desktop...
Laptop-urile sunt create pentru portabilitate, office, nu pentru jocuri cu toate că se găsesc atâtea ultrabook-uri dar au probleme cu răcirea componentelor.

Răspuns utilizator avertizat
| Kinus12 a răspuns:

Păi cel mai de încredere e acer...are specificaţii şi performanţă mai bună decăt orice laptop
Însă daca vrei pentru gaming, e de recomandat Razer Blade, printre masivele laptopuri pe care poţi să te joci

| BoMmbonikaDuUlce1 a răspuns:

Eu mi-am luat acum 1an la inceputul lui ianuarie un laptop "Vaio" pe culoare alb si este foarte bun. inca functioneaza la fel cum il luasem eu in 2012 este un laptop nemaipomenit si ti-l recomand cu placere. Funda?

| supermamici a răspuns:

De acord cu Azure: Desktop-ul. Sunt laptopuri care sunt desktop replacement dar pretul este mult prea mare. Si de fiecare data un laptop va fi inferior unui desktop la acelasi pret. Gama Alienware fosta XPS de la Dell este o gama de laptopuri de top.

Daca te referi la care este cel mai bun calitate pret: http://bit.ly/dell-inspiron-17inch

| Me2 a răspuns:

Desktopul la putere, dar daca vrei laptop
Cu doar 2.600 lei ai i5, 8gb ram, 1tb HDD si o placa video ca sa poti juca orice joc pe high-ultra
http://www.pcgarage.ro/......2gb-black/

| andreebutterfly a răspuns:

Buna!
Tin sa cred ca Acer e cel mai bun, sincer l.am scapat odata pe jos. si s-a stricat f putin intr-un colt, e super bateria tine. Bine acum parerile sunt impartite, fiecare cu modelul lui.

Răspuns utilizator avertizat