anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cel mai bun sistem de operare la calculator?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Windows

9 răspunsuri:
| AnaigroeG a răspuns:

Windowsul

| PuzzlE a răspuns:

Windows Xp
Mac Osx

| ov1d1u a răspuns:

Intrebare la care vei obtine raspunsuri foarte subiective. Windows iti ofera o hoarda intreaga de programe, gasesti orice vrei, e #1 cand vine vorba de numarul de programe disponibile pentru el. Linux nu sta asa bine la numarul de aplicatii disponibile, inca mai are unele chichite, in schimb e imun la virusi iar pericolele informatice devin de ordinul trecutului. MacOS X le combina pe amandoua, dar din pacate sunt sanse mici sa ruleze pe PC-ul tau, asta daca nu e produs de Apple.

| VacaVacuta a răspuns:

Windows 7.

| PuzzlE a răspuns:

Ovidiu te contrazic, am un laptop Dell si am MacOS X merge perfect.

| George_2045 a răspuns:

Windows 7winking merge superwinking

| DeyCj a răspuns:

Linux, urmat de MAC şi apoi Windows şi de ce nu şi React os-ul.Linuxul mi se poare mult mai bun ca Windows-ul deoarece este încă imun la viruşi şi are o stabilitate superioară Windows-ului.

| sinblade27 a răspuns:

Dupa mine ramane linuxul adica ai un pachet complet in resurse minime cu un nivel de securitate mare si fara virusi. diferente fata de windows, nu mai e atat de greu de folosit de cand au facilitat interfata grafica 2 mai sigur consuma mai putine resurse. se pot juca jocurile din windows cu ajutorul wine se pot downloada programe stintifice si tehnice gratuit. poti sa stergi 90% din el si inca sa functioneze e drept nu in interfata grafica. Da linuxul e mai greu in partea de comanda adica cele 40000 de comenzi fata de 5000 ale msdos si ar mai fi o gramada de plusuri pentru linux

| myhays1 a răspuns:

Windows