Linux nu poate rula jocurile, nu stie DirectX.
Depinde de gamer. Daca ai un pc mai vechi cu (1-2gb memorie ram), ramai la XP. Daca ai un pc mai high-end, treci la WIN 7, or sa apara multe jocuri ce o sa ceara anumite lucru ce XP-ul nu le mai poate oferi.
De exemplu, directX 10 sau mai nou 11. XP-ul nu vede decat pana la 9, restul putand fi realizate decat pe Vista sau cel mai sigur pe 7.
La ora actuala, Windows XP este unul dintre cele mai recomandate, populare si cunoscute sisteme de operare pentru toate clasele de utilizatori.
O zi buna!
7 sau xp
xp cu service pack3 si actualizari la zi duce jocurile fara probleme
da depinde si de calculator.
Doamne! Daca nu stiti nimic mai bine taceti O.o? Laptop e system? si mai presis de atat e avansat? Toate raspunsurile de pe Forumul acesta ma ingrozesc! De aceia mi-am facu acc pe TPU... Doamne... Fereste-i pe cei ce au o nelamurire de incompetentii care raspund fara sa aiba habar despre ce vb! Ca sa ruleze dx11 iti trebuie placa de baza cu PCi 2.1 si o placa video pe masura! dx10 mult dar mult prea putin folosit! Sfatul meu e sa ramai la windows XP daca nu au un system care chiar are pretentii! Si nu va luati numa dupa saracele memorii! pot face 2 g de memorie sa mearga mai bine decat 4 deci iar nu stiti ce vb! repet: daca ai un sistem adevarat ( de fite) bagati 7 taica ^^ dar daca nu. si esti cu adevarat gamer sa ramai la xp ma ingrozesc cei care vb deja de dx11! trebuie sa ai bani pentru asa ceva!
Am eu ma dx11... deci daca bag win xp sp3 il vede?
Daca calculatorul tau are sub 2 GB RAM si nu joci de jocuri ce merg pe Directx 10 atunci iti recomand Windows XP. Altfel pune Windows 7 (ofera suport pentru directx 10 (xp nu ofera), vede memoria mai mare de 2 gb). Ferestete de VISTA
http://blog.nisi.ro/? s=windows
Windows 7 ultimate, dar daca vrei sa joci si unele mai vechi xp deoarece atunci nu prea erau pe 7, dar astea mai noi care o sa apara gen dead space 2, cod black ops, ghost recon future soldier, assasin creed brotherhood s. a. m. d iti vor merge perfect, atata timp cat ai si memoria decenta.
La ora actuala, Windows XP este unul dintre cele mai recomandate, populare si cunoscute sisteme de operare pentru toate clasele de utilizatori
YzuD întreabă: