Aplicațiile nu fac decât să pună diferite persoane în legătură. Dacă acea legătură duce sau nu la căsătorie, asta ține strict de acele persoane, nu mai are nicio legătură cu aplicația.
Mulțumesc pentru înțelegere am vrut sa incerc Tinder
Am scos o că mai mult Sint prin zona international și este dificil cu fetele din Romania
Vrei să îți spun adevărul?
Spune că nu m-ar deranja măcar învăț ceva din greșelile altora
Multă lume nu vrea să se mai căsătorească și prin ce ai făcut tu aici, pari ultimul disperat și multe femei vor fugi de tine. Cum să spui că îți dorești căsătorie cu cineva, când tu nici măcar nu cunoști aceea fată? Trebuie să cunoști omul înainte să iei o astfel de decizie și asta se aplcă în cazul oricui, nu doar în cel al femeilor, că s-ar putea să regreți mai târziu.
Te înțeleg omule că trebuie să o cunosc în mod fizic și să iau o decizie că doamne ferește doar nu mă căsătoresc prin internet dar cunosc cazuri cînd sau cunoscut pe internet prin aplicația tinder și au ajuns soț și soție Dumnezeu le așează pe toate nimic nu-i la voia întâmplării
Aplicatiile de dating sunt exclusiv pentru barbatii atractivi sau bogati. Slabe sanse sa gasesti pe cineva acolo. Statisticile nu mint! Peste 85% dintre femeile de pe aplicatiile respective vor exclusiv doar top 15% dintre barbatii de acolo. Doar cei mai inalti si cei mai frumosi barbati au succes pe siteurile de genul. Nici macar banii nu te pot ajuta! Daca la profil ai poze in care demonstrezi ca stai foarte bine financiar dar nu te ajuta fizicul, vei atrage exclusiv miloage. Adica tipe care ies cu tine doar ca sa le achiti nota la restaurant si sa le plimbi cu masina. Si nu vei primi nimic la schimb. Dupa ce le plimbi pe banii tai si le dai sa manance din banii tai, tu de duci acasa si o freci cu stanga sau dreapta in timp ce ele se duc sa se coțaiasca cu un barbat falit si fara viitor dar frumos.
Le-ai zdruncinat temelia, scurt si la obiect.
Raspund solid si puternic.