Hmm, sunt multe variante de genul asta. Unele sunt mai axate pe partea economica, de exemplu: "Knights and Merchants", "Settlers", "Cezar", altele combina elementele economice cu cele tactice, in timp real, cum sunt "Age of Empires", "Warcraft", "Rise of Nations", mai sunt si cele in care partea economica este turn bazed si bataliile sunt in real time, gen "Total War", "Lords of the Realm". Si mai este si genul "table-top", in care totul decurge ca un meci de sah, economia si luptele decurg in turn-based, gen "Civilization", "Feudalism". Cam astea ar fi toate. Cel mai tare joc este de obicei cel pe care il asteptam sa-l scoata maine, luna viitoare sau la anul', este tare pana ne dezamageste sau pana ne saturam de el si asteptam sa mai scoata alt joc mai tare.
Eu cred totusi ca jocurile mai vechi, "incercate", sunt de multe ori mai bune decat aparitii noi, care sunt pline de stralucire dar le lipseste ceva. :p
Aaaaaaaaaaaa ador jocurile astea.
hmmm command and conkuer nu stiu cum se scrie dar pe scurt se numeste general zero hour ie super. XD general 1, generla 2 pana la 4 toate sunt super dar general 1 ie cam asa nu ie forarte tare da-mi fundita ca am stiut patru
Incearca Medieval 2:Total War. Dar e de o suta de ori mai complex ca Age of Empire. Cauta un rezumat pe youtube sau pe google. Si daca intri pe youtube poti sa cauti medieval pc games sau top medieval games sau ceva de genu. Succes
Forge of empire
Triburile
Empire. godgamestudios
Niciunul nu trebuie downloadat. In ultimele 2 iti trebuie o alianat dar se gaseste. Si tot in ultimele doua orasul tau, indiferent de level 1 sau 100 poate fi distrus sau cucerit.