E bun antivirusul pe care calculatorul tau il accepta cel mai bine.Sunt o tona de firme. Testeaza cate o saptamana fiecare model din cele mai recunoscute "ca bune", iar apoi iti va fi mai usor sa te hotarasti.Asa e simplu sa iti spun ca e bun nu stiu care model, dar poate nu e si la tine.Am folosit avira free 3 luni si tot am luat virusi, iar odata am stat 1 luna fara antivir si nu am avut nimic.Acum folosesc bitdefender. Mi se pare in urma tuturor testelor ca merita cel mai mult la raportul pret/calitate, dar si eficienta reala impotriva virusilor si altor amenintari online.Succes.
BitDefender. E unul dintre cele mai bune antivirusuri. Mi se pare foarte bun cel putin mie.
Folosesti ce vrei, nu ai sa gasesti unul perfect, eu am firewall si windows licentiat si nu imi fac griji. Din toamna de cand am instalat windowsul si pana acum nu am luat niciun virus.
Sincer, eu unu folosesc AVG 9 este un antivirus mai putin cunoscut, dar chiar isi face treaba foarte bine. Prin urmare calculatorul tau nu poate fii protejat doar cu numele EX: bitdefnder, nod32, kaspersky.
BitDefender.Eu pe asta il am desi se zice ca nu e asa eficient, mie mi se pare perfect.
Avast.eu il folosesc de mult itmp si imi place.
http://www.avast.com/en-eu/index
Eu folosesc kasperski varianta mai 9. dar problema e ca iti trebuie un pc bazat ca altfel iti merge greu
Eset smart security nod 32... a luptat contra multor virusi din calculatorul meu de a lungul timpului si vad ca mai sunt si alte persoane care il recomanda!