| danyel_1802 a întrebat:

Care este chestia cu ochelarii 3D, mi-am luat si eu, dar nu prea stiu cum sa ii folosesc, va rog cat mai multe detalii
Cum se folosesc?
La ce tipuri de jocuri/filme?
Ce programe trebuie sa am?

16 răspunsuri:
| cosmon a răspuns:

Sunt buni doar in cinema 3d daca respectivul film sau ma rog aparat electronic nu are capabilitati 3 d ochelarii sunt inutili!

| DarQueen a răspuns:

Of doamne, mare e gradina domnului cu portile larg deschise si 'unii' sar gardul, sau macar incearca sa sara...
asta ca o introducere.
m-a amuzat intrebarea ta. laughing
trebuia sa te informezi inainte sa dai banii pe ochelari 3d, care functioneaza(ceva normal) doar cu televizor 3d.
cum sa ii poti folosi la calculator? rolling on the floor
si nu am stiut ca iti trebuie ceva program ca sa iti pui ochelarii pe ochi si sa te uiti.
de fapt, chiar exista unul. ai auzit de "creier v. 1. 1"
downloadeaza varianta full, ca tu ai deocamdata varianta demo, din cate se vede, si a cam expirat, du-te la scoala dupa o licenta.
laughing

| MaryJane11 a răspuns (pentru DarQueen):

Bravo thumbs up imi place de tine thumbs up misto vorbewinking

| DarQueen a răspuns (pentru MaryJane11):

Câte specimene...winking

| MaryJane11 a răspuns (pentru DarQueen):

Bine zis laughing thumbs up

| danyel_1802 explică:

Eu vreau sa ma uit la calculator

| danyel_1802 explică:

Bizarre boy, mai nou se poate sa te uiti si pe calculator, deci nu vorbi prostii cand nu stii, si am descarcat un player si niste codecuri. Sunt niste filme speciale 3D, deci nu te poti uita la orice film, asta am aflat dupa ce am vorbit cu un expert in domeniu. Mi-a dat si o lista dar nu o postez aici, doar in privat daca vrei. Nu e obligatoriu sa ai televizor 3D, daca vrei trimite-mi un mesaj in privat si te lamuresc
In orice caz am aflat care e chestia.

| virusxxx112 a răspuns:

Allo se poate sa te uiti la calculator.La biologie la mine da niste reviste cu tot cu ichelari 3d 7 lei contine un film pentru dvd si merge perfect ochelarii + is de carton laughing au numa plasticu ala albastru si rosu ma rog. Te poti uita si la imagini pe net cum mergea si pe revista ori cred ca ei se refereau ca pe calculator nu se poate vedea au dreptate depinde sid e monitor.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trabuie sa te duci la cinema la filme amenajate pentru 3dimensiuni = 3d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am...la fel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate ti-ai luat degeaba. Nu exista mai mult de 5-6 poze si filme pe google special facute pentru 3D, iar filmele costa scump. Mai bine te duci la moll la un cinema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah daniele uitate pe youtube si scii acolo video 3D si e primul sit cu o imagine cu 3D e si pe aia o faci mare imaginea si iti pui ochelarii si gata nu-ti tr program doar asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa pui partea albastra pe drept si rosu pe stang si te uiti la filme online

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti trebuie programe intra pe youtube si scrie filmulete 3d ok

| Pustii a răspuns:

Pai ti-ai luat ochelarii 3D dar ai luat si televizor 3D? ca nu merge la celelante si un dvd ca sa bagi jocuri filme etc

| chrissy2999 a răspuns:

`nu stiu > Dar cred ca iti trebuie si un tv adecvat