Sunt buni doar in cinema 3d daca respectivul film sau ma rog aparat electronic nu are capabilitati 3 d ochelarii sunt inutili!
Of doamne, mare e gradina domnului cu portile larg deschise si 'unii' sar gardul, sau macar incearca sa sara...
asta ca o introducere.
m-a amuzat intrebarea ta.
trebuia sa te informezi inainte sa dai banii pe ochelari 3d, care functioneaza(ceva normal) doar cu televizor 3d.
cum sa ii poti folosi la calculator?
si nu am stiut ca iti trebuie ceva program ca sa iti pui ochelarii pe ochi si sa te uiti.
de fapt, chiar exista unul. ai auzit de "creier v. 1. 1"
downloadeaza varianta full, ca tu ai deocamdata varianta demo, din cate se vede, si a cam expirat, du-te la scoala dupa o licenta.
Bravo imi place de tine misto vorbe
Câte specimene...
Bine zis
Bizarre boy, mai nou se poate sa te uiti si pe calculator, deci nu vorbi prostii cand nu stii, si am descarcat un player si niste codecuri. Sunt niste filme speciale 3D, deci nu te poti uita la orice film, asta am aflat dupa ce am vorbit cu un expert in domeniu. Mi-a dat si o lista dar nu o postez aici, doar in privat daca vrei. Nu e obligatoriu sa ai televizor 3D, daca vrei trimite-mi un mesaj in privat si te lamuresc
In orice caz am aflat care e chestia.
Allo se poate sa te uiti la calculator.La biologie la mine da niste reviste cu tot cu ichelari 3d 7 lei contine un film pentru dvd si merge perfect ochelarii + is de carton au numa plasticu ala albastru si rosu ma rog. Te poti uita si la imagini pe net cum mergea si pe revista ori cred ca ei se refereau ca pe calculator nu se poate vedea au dreptate depinde sid e monitor.Succes!
Pai ti-ai luat ochelarii 3D dar ai luat si televizor 3D? ca nu merge la celelante si un dvd ca sa bagi jocuri filme etc