Chinezarie? poate sa-ti arda scula sa stii. mai da un banut in plus si ia un incarcator pe care scrie mare, NOKIA. bafta.
Parerea mea e ca nu conteaza daca e original, adica toate incarcatoarele sunt originale(aproape toate)ca si eu am Nokia si nu am incarcatotul din magazin dar tot il incarc cu un alt incarcator si nu il afecteaza cu nimic(tot de la Nokia e incarcatorul ac. model)
Dupa parerea mea nu cred ca este nici o diferenta decat brandul (renumele) firmei care face sa i se mareasca pretul foarte mult, sa zici frate e Nokia, e firma smechera = lucru bun, si daca le desfaci sunt identice in interior. Deci in cocluzie sunt aceleasi numai ca stea "originale" am sigla Nokia pe ele si sunt de 3 ori mai scumpe.
Cele mai sigure sunt şi cele mai grele ( cu transformator de reţea şi nu cu sursă în comutaţie ).
Cele "neoriginale" sunt mai usoare ca cele "originale"..totusi eu imi incarc Lumia-ul cu incarcatorul de la Samsung (ala pe M-USB) si nu are nici pe naiba. apropo am o treaba cu tine cand ai timp da-mi un add pe mess alex_alexoi2001