Netbook este ca marime micut si nu are functia de a primi cd-uri, doar usb stick.Ce este bine la netbook ca poti sa-l porti usor unde vrei ca nu ocupa mult spatiu si nu este greu.Eu am netbook si este foarte OK! Fundita?
Eu am Netbook Acer Aspire One Happy2 Blue, si intr-adevar este micut dar puternic. Bateria este foarte rezistenta si chair ma simt mai bine cu el decat cu celelalte 2 laptop-uri DeLL pe care le-am lasat deoparte.
Te sustin.Mie la fel imi place,caci are bateria foarte puternica si as zice ca nu-i mare diferenta fata de notebook,are orice programa,wi-fi, webcam, memorie destula etc Merci :*
Da exact. Este foarte avantajos, cel putin al meu are si cititor de carduri si asta m-a ajuta foarte mult. Are wirelles si pot folosi si pentru el router-ul. Chair sunt foarte multumita :d
Notebook-ul poate avea piese mai performante fata de netbook dar este mai mare si nepotrivit pentru anumite siituatii.
Notebook inseamna caiet si netbook este ca un mic laptop si are (parca)numai internet.