Distributiile linux sunt debian ubunt fedora ......are vreo 30 pe putin pe cand windows 95 99 2000 xp vista 7, 8, 8.1 linuxul e pentru HACK in general dar nu numai stie sa faca ce windowsul no sa inteleaga urmatori 20 de ani
dar pentru linux e mai greu ca windowsul sunt si variante de inceput si mai o diferenta e ca linuxul e facut in intregime in C++
uite si motivele http://www.whylinuxisbetter.net/index_ro.php?lang=ro
dar o sa revi la windows pentru ca NU seamana deloc DELOCK e mai complicat /complex
Unde ai vazut ca linux e facut in intregime in c++?
Documenteaza-te
Tu nu ai surse pentru afirmatiile tale?
Deschide un linux si confruntate cu el nu e facut 100% da 85 la % am linux din 2004
Ai pe dracu, iar treaba cu " linux e pentru HACK ", mă face să mă cac pe mine de râs. Apropo când cineva face o afirmaţie, el trebuie să o dovedească, dacă tu ai zis că "linux e scris în c++", tu trebuie să adugi dovada, nu ăla care întreabă, dacă înţelegi atâta logică domnule "hacăr" că dacă ai din 2004 eşti cu siguranţă un "hacăr". Cât despre, ce sistem e mai bun, depinde la ce-ţi foloseşţi calc, dar windows-ul probabil e mai bun in orice situaţie.
Hai da-mi un mail ceva sa ne lungim cu discutia asta sati dovedesc afirmatia sati mai scot din diacritice din tastatura eu nu am facut afirmatia asta linuxul a facut-o deci ce sa dovedesc? tinere am zis in general " linux e pentru HACK "ia-ti si o hartie ca pute dupa tine deja
Nucleul Linux un sistem pentru entuziaști și profesioniști deopotrivă, ce are propriul sistem de gestiune a pachetelor, denumit Portage. Implicit, aplicațiile sunt compilate din codul sursă pe sistemul utilizatorului, în loc să fie distribuite sub formă de pachete binare pre-compilate care a fost îmbunătățit ulterior cu ajutorul programatorilor din întreaga lume.
Si nu linuxul e pentru "hacari ci aplicatiile care le are FACUTE TOT DE LINUX
Nucleul Linux un sistem pentru entuziaști și profesioniști deopotrivă, ce are propriul sistem de gestiune a pachetelor, denumit Portage. Implicit, aplicațiile sunt compilate din codul sursă pe sistemul utilizatorului, în loc să fie distribuite sub formă de pachete binare pre-compilate care a fost îmbunătățit ulterior cu ajutorul programatorilor din întreaga lume.
fl1py întreabă: