De 2-3 zile este un link unde scrii id si mesajul dorit inainte era cu un program si eu il foloseam pe ala dar se pare ca cineva a furat stilul ca sa ii zic asa si la pus si pe site-ul acesta dar asta este. oricum multa lume deja il folosesc dar nu o sa reziste hackerii nostri o sa il doboare (prietenul meu lucreaza la asta)
Http://www.ymland.com/status-changer/ nu este niciun program. doar o prostie mica.
Nu este vba de un program, ci de un site cretin. Ma enerveaza la culme chestia asta . Se pare ca, mai nou, toata lumea il folosteste
Whatever
Http://www.ymland.com/status-changer/index.php asta e site-ul unde poti schimba status-urile...iar daca vrei ca ceilalti sa nu-ti mai poata scrimba status-ul da la Yahoo, da la"Messenger" > "Prefferences" > "Ignore list" si fa exact ca in poză http://easycaptures.com/fs/uploaded/635/2935520422.jpg
O fi vreo prostie asa dupa cum spune ryugahideci dar prostia asta nu prea imi place.este o chestie de prost gust.am patit-o si acu cateva minute...adica pe data de 2.12. 2011 la ora 21:12