| Plecatadeparte a întrebat:

Care este faza cu statusurile? De apar statusuri fara sa le punem noi? Cine poate sa le puna? Si cum face asta? Banuiesc ca exista un program ceva...

6 răspunsuri:
| DraGfirE a răspuns:

De 2-3 zile este un link unde scrii id si mesajul dorit inainte era cu un program si eu il foloseam pe ala dar se pare ca cineva a furat stilul ca sa ii zic asa si la pus si pe site-ul acesta dar asta este. oricum multa lume deja il folosesc dar nu o sa reziste hackerii nostri o sa il doboare (prietenul meu lucreaza la asta)

| ŁοłłϊÞοÞ a răspuns (pentru DraGfirE):

Sper ca prietenul tau sa reuseasca laughing

| RyugaHideki a răspuns:

Http://www.ymland.com/status-changer/ nu este niciun program. doar o prostie mica.

| ŁοłłϊÞοÞ a răspuns:

Nu este vba de un program, ci de un site cretin. Ma enerveaza la culme chestia asta rolling eyes. Se pare ca, mai nou, toata lumea il folosteste raised eyebrows
Whatever oh go on

| UrsuletzMicutz a răspuns:

Http://www.ymland.com/status-changer/index.php asta e site-ul unde poti schimba status-urile...iar daca vrei ca ceilalti sa nu-ti mai poata scrimba status-ul da la Yahoo, da la"Messenger" > "Prefferences" > "Ignore list" si fa exact ca in poză http://easycaptures.com/fs/uploaded/635/2935520422.jpg

| Iubirutza a răspuns:

O fi vreo prostie asa dupa cum spune ryugahideci dar prostia asta nu prea imi place.este o chestie de prost gust.am patit-o si acu cateva minute...adica pe data de 2.12. 2011 la ora 21:12