| alexalex2001 a întrebat:

Care este lentila de la PSP?

7 răspunsuri:
| costel24ro a răspuns:

Acea lentila este de la unitatea optica care citeste cd-dvd-urile.cum ar zice altii de la laserul care citeste!

| alexalex2001 explică (pentru costel24ro):

Adica rotita aia neagra din interiorul PSP-ului? Si daca da ma mai poti ajuta cu inca o chesie? Nu mi le mai citeste.Ce pot sa ii fac.Pentru raspunsul pe care o sa il dai o sa iei funda!

| costel24ro a răspuns (pentru alexalex2001):

Nu acea rotita care invarte discul,e alaturi pe un canal,se vede ca e de sticla, e f micuta dar se vede.o poti curata cu un betisor de urechi cu ceva parfum, foarte finut nu apesi prea tare ca e f senzibila.sau ai putea cumpara un disc special pentru curatat unitati optice.acelea pentru calculator, e egal.au o solutie si p disc are o periuta.asa e mai profesional.dar dupamn daca nu-ti mai citeste nimic, nu cred ca mai ai sanse.dar daca totusi mai sunt discuri p care le citeste...esti salvat. poate e doar praf.succes si ai grija ca e sensibila!
p.s:eu vreau sa ajut persoanele, nu sa fac colectie de funde!

Am descoperit care era problema.Nu de la lentila.Rotita nu cred ca mai invarte bine.ce pot sa ii fac?

De unde stii tu ca nu se mai invarte bine? daca ai pus cd si ai invartit de el, are un tambur care pune frana la cd.cand inchizi capacul se invarte bine!

Inchid capacul, se invarte putin si se opreste.Inainte scotea si un alt zgomot.Sunt disperat nu stiu ce sa ii mai fac.

Se opreste ca nu citeste laserul! eu zic ca e terminata unitatea optica! succes!

Întrebări similare