Laptop-urile nu sunt facute pentru gaming. Personal am fost in acceasi situatie ca si tine si am decis sa-mi iau laptop. Dupa foarte putin timp mi-am dat seama ca am gresit. Te sfatuiesc foarte serios sa nu-ti cumperi laptop pentru jocuri, indiferent de performante. Laptop-ul are avantajul ca este portabil, este util cand esti in locuri unde nu ai acces la un calculator, dar ca sa stai acasa sa te joci pe laptop nu e deloc avantajos. Laptop-ul le are pe toate in 1 : monitor, tastatura, difuzoare si este destul de greu sa te descurci, ca sa numai spun de calitatea sunetului emis de difuzoare si de performantele monitoarelor care repet, nu sunt facute pentru jocuri.
laptop pentru gaming. Or avea ele procesorul si Ram-ul necesar pentru jocuri dar nu au placa video care sa suporte cine stie ce. Ia-ti un calculator, dar sa nu faci prostia sa te duci la Media Galaxy si sa iei de acolo o unitate! Te duci la depozitul de calculatoare, comanzi piese de pe net etc. pentru ca la aceeasi bani poti sa iti faci un calculator de 2-3 ori mai bun fata de cel din magazin. Eu de exemplu am bagat 4000 lei in Procesor de 3. 46 Ghz, 6 GB RAM, HDD 1TB, placa video de 1 GB (care trebuie sa o schimb la anul ca se pare ca nu era cea mai puternica alegere pana la urma) si sursa de 650w, astfel calculatorul meu suporta 99% din jocurile momentului si m-am scos mult mai ieftin cand l-am configurat initial la 2. 5 Ghz, 4 GB RAM, placa de 512 mb si sursa de 420w fata de unul asemanator care l-am vazut la Media Galaxy.
PC rules in concluzie si ce aveti cu jocurile? daca nu abuzati de ele nu se intampla mare lucru.
Eu iti recomand pentru gaming sa iti iei calculator, pentru ca daca vrei un joc nou pe care nu-l tine placa video sau ceva la calculator se schimba mai usor si in plus calculatoarele au spatii mai mari de stocare la un pret mai mic(ex eu mi-am luat unitate la 14 mil cu procesor SAMSUNG SAMSUNG GT de 313 gb)
Calculatorul e mai bun pentru jocuri, dar nu te apuca de ele pentru ca o sa pierzi mult timp astfel, si-ti mai afecteaza si sanatatea(din mai multe puncte de vedere...).