Avira pentru ca este cu un loc mai sus decat avast intr-un top al celor mai buni antivirusi.
Esti anuntat cand trebuie sa-l schimbi? intrebare pentru. alexxandru platesti ceva?
Dmv...am auzit si eu ca este foarte bun programul recomandat de tine, dar am auzit ca este scump! oricum am sa tin cont!
Hmmmm...eu cred ca cel mai bun este AVG 8.5 Free Edition pentru ca te anunta si nu te lasa sa intrii pe site-uri cu virusi, dar nu isi face update-ul automat, trebuie sa il faci tu manual
Nici unul, eu am de 1 an Eset Nod32 Smart Security si merge calculatorul brici!
Eu am AVIRA si nu ma lasa sa intru pe site-uri daca au virusi... e mai bun zice eu...am avut mai multe dar nu erau ca asta
Avira! il am de 1 an dar trebuie sa il schimbi la fiecare 1 luna de zile si update in fiecare zi!
Nu trebuie platit, intri pe link-ul lor oficial si il iei pe fiecare luna. il dezinstalezi si il ins cu cel downloadat now! o zi buna! am scris si aici sa inteleaga toti!
@dyanna, cine ti-a spus ca AVG nu isi face update automat te-a pacalit Cum sa nu isi faca? Isi face draga, trebuie s sti sa il configurezi, desi la instalare il ai mi se pare pe facut update automat.
@alexxandru, Avira nu il schimbi la nicio luna mai Update si-l face zilnic implicit, dar si la asta poti sa il pui pe manual si ii faci cand doresti. Eu ii fac manual si nu toata ziua, doar la o saptamana ii dau update. L-am pus doar sa ma anunte la 7 zile sa nu uit ca trebuie sa ii fac, desi nu uit, intotdeauna sambata sau duminica in general ii fac update.
Mah depinde de calculator daca e mai slabut merge avira daca e mai puternik merge si avast. Personal acum am Eset Nod32
Ai zis "cel mai bun antivirus"... e vb de antivirus ...nu de softuri ce vor sa para...sunt 2 producatori mari si tari:norton si kaspersky. sfatul meu sa iei un internet security k e mai complet. cat despre avira sau avast...amandoua...k sunt varza
anonim_4396 întreabă: