Depinde ce consideri "bun".
Din punct de vedere al vitezei de lucru, browser-ele cele mai rapide sunt cele mai vurneabili din punct de vedere a securitatii, iar cele lente au viteza scazuta fiindca folosesc multe resurse pentru securizare.
La fel se intampla si cu programele antivirus.
Nu exista unul pentru ca toti fac unul si acelasi lucru, iar majoritatea au drept caramida de temelie Chromium, depinde de cat de dedicati sunt dezvoltatorii in a-i adauga fumctionalitati.
Unii vor spune Firefox, altii Chrome, altii Brave, altii Edge, altii Opera... mie a ajuns sa-mi fie indiferent. Firefox nu poate descarca fisiere mari, deci e limitat, Chrome mananca si nu se mai satura, Brave nu prea inspira siguranta, Opera n-o duce bine cu vulnerabilitatile, iar lista poate continua.
Eu am ramas, din pacate, la Chrome, cu care sunt prea acomodat sa ma mai sinchisesc sa-l schimb.
Fiecare cu preferințele sale, destul de greu de definit ce înseamnă cel mai bun.
Eu folosesc Chrome pe PC și Brave pe telefon (care cred că la baza are tot o variantă de Chrome).
Pe PC este noul Edge, ala care il iei de pe net, nu ala cu, care vine windows-ul
si crede-ma ca stiu ce spun, am avut necaz pe vechiul Edge, dar asta nou e chiar incredibil de bun
Ai gresit categoria!
Pe telefon folosesc browserul BRAVE de mai bine de-un an, nu stiu sa-ti spun daca e cel mai bun insa nu suportam Chrome pentru ca mergea greoi.
Pe calculator, Opera.
Daca vrei viteza, mergi pe Edge. Daca vrei extensii, Firefox si Chrome. Daca vrei anonimitate, Tor
Folosesc Firefox, Vivaldi, Opera, pe pc, iar pe telefon, Chrome, dar vreau să instalez altul. Dintre astea patru îmi place cel mai mult Vivaldi.
alexx102428 întreabă:
alexx102428 întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: