Asa este. Seagate sunt proaste. In ultima vreme eu am cumparat numai Western Digital si nu mai am probleme. Cu softurile, se poate rezolva orice.
M-ai convins. Între timp am găsit HDD-ul redus la Altex, plus că are o husă cadou.
Foarte bine.
Am o întrebare: trebuie să folosesc Safe to remove hardware înainte să scot HDD-ul din calculator (adică să-i dau Eject)?
Nu. Inchizi PC-ul si il scoti.
OK, dar am uitat ceva important şi nu mi-am dat seama: compatibilitate. Mi s-a defectat HDD-ul şi de aceea vreau să-mi salvez fişierele din el înainte să-l duc la service; acum îl pot folosi cu Linux (Slax). Este compatibil HDD-ul ăsta cu Linux? Scrie că e doar cu Windows şi cu Apple. Azi trebuie să plec să-l cumpăr şi nu vreau să dau 300 lei degeaba (acum) şi să trebuiască să mai iau apoi un stick mare. Te rog să-mi răspunzi azi cât mai rapid, este oare compatibil cu Linux (varianta slax)?
HDD-urile sunt compatibile cu orice sistem de operare. Nu exista speciale.
M-ai asigurat şi tu, nu eram 100% sigur şi fiindcă zicea că trebuie formatat pentru MAC, deci se referea doar la soft.
Aia se face cu CD (DVD)-ul de instalare si fiecare sistem si-o face in felul lui.
Multumesc pentru funda.
Cu plăcere. Păi tu mi-ai dat cele mai bune răspunsuri la întrebare (şi singurele, dar simple şi convingătoare). Tocmai acum l-am cumpărat şi imediat îl testez.
ooAndrewoo întreabă: