Imprimanta laser implica costuri reduse si fiablitate mare. Eu am HP 1020 - un refil costa 60 ron si ma tine 6 luni (un cartus nou - 220 ron). Un cartus cu tus, pret mediu 60-100 ron tine cam 10% din cat tine unul cu tonner. Cele laser functioneaza pe principiul copiatoarelor.
Multumesc pentru apreciere dar nici macar expert in imprimante nu ma consider. Doar putine cunostinte pe care cu drag le impart cu voi.
Toate folosesc tus... cea cu laser foloseste alt tip de tus numit toner.Tonerul este "pus" pe foaie cu ajutorul unui laser de mare precizie...
Imprimanta laser este imprimanta cu cartus pe praf... cele cu laser sunt o mie de ori mai bune si mai rapide. Eu am SAMSUNG ML-1640 am dat cam 300 lei, iar cartusul este 200 lei sau il poti reincarca la orice xerox pentru 50 lei.
Este mai buna ce-a cu laser.Are un toner de putere mare.Care te va ajuta sa faci mult mai bine si mult mai repede Eu am imprimanta cu laser inainte am avut cu tus dar s-a consumat mult mai repede tusul m-a tinut 1 luna iar laserul 3 deci e economie bani timp etc. sper ca te-am ajutata.pa-pa
Mai eu am imprimanta cu laser si drep sa iti sp nu am mai incarcat-o de anul tecut si nici tusu nu mi sa uscat.Aia cu laser e mai scumpa dar mai buna in schimb se foloseste la fel.
AnnaPaula29 întreabă:
YzuD întreabă: