| FreeOzy a întrebat:

Care le aveti si voi cu pc-urile ca vreau sa-mi mai bag niste rami la pc ca am doar 1gb..as zice 2 sau daca suporta placa de baza mai mult nu zic nubig grin(am o placa P5KPL/1600)

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

DDR2 1066(O.C.)/800/667
4 x240-pin DIMM, Max. 4 GB, DDR2 1066(O.C.)/800/667 Non-ECC, Un-buffered
Arhitectură memorie Dual Channel
* Suportă max. 2 module DIMM pentru lăcaşele galbene în situaţia în care este overclockata la DDR2-1066
* Când instalaţi patru module DIMM DDR2, instalaţi numai module cu o singură faţă.
In concluzie:
Poti pune maxim 4Gb cu frecventa maxima de 800 Mhz.
Poti pune 2 module de 1Gb la 1066 Mhz dar trebuie sa faci overclocking din BIOS. In celelate socluri nu mai poti pune nimic.

| FreeOzy explică (pentru Salontanul):

Deci...ce-i zic la ala de la magazin ca mai stiu pe cineva care a ascultat de vanzator si si-a luat teapa.P.S fi mai explicit ca nu inteleg mare parte din ce ai zis

| Salontanul a răspuns (pentru FreeOzy):

Pai mai explicit de atata cum pot sa fiu? Inseamna ca n-ai notiunile minime despre computer si eu nu pot da lectii pe net. Daca vrei sa pui 4 x 1Gb cere cu frecventa de 800 Mhz. Partea cu overclockingul oricum e periculoasa. Daca nici nu te pricepi poti face mai mult rau. Cea veche trebuie s-o vinzi daca are frecventa mai mica. Daca nu cumpara doar 3 x 1Gb.

Aha deci 4 placute de 1gb cu 800Mhz imi spui tu...(cam de pe la ce firma sau merge oricare? ca nu prea cred asta.)
P.S ai idee cat o sa ma coste(din magazin nu de pe tocmai.ro sau okazii...)

Cauta si tu prin magazinele de pe net,. Sunt o gramada.
Uite aici: http://www.compari.ro/......2,800-mhz/

Si inca o intrebare si te las in pace pot pune de ex inca 3gb ram peste asta care il am acu sau trebuie sa-l scot si pe asta si sa bag 4

Da dar trebuie sa fie la aceeasi frecventa cu ceea ce o ai in computer. Altfel nu vor lucra sau vor lucra mai slab. Deci daca cea din computer are 667 Mhz trebuie 3 la fel. Daca nu cumpara 4 de 800.

4 de 800 cel mai bine...nu ma mai complic. Oricum mersi mult, m-ai lamurit(chiar daca sunt eu greu de cap cand vine vorba de pc-uri), chiar daca nu ti-am promis o fundita uite una tongue

Sunt multi care nu mi-au dat funda desi le-am raspuns bine. Oricum ma bucur ca ti-am fost de folos.

8 răspunsuri: