| Violeta_Negoita_1992 a întrebat:

Care ma ajuta si pe mine, am incercat sa dezinstalez un program din pc si mi s-a sters si driverul audio...care ma ajuta? cu un link de unde pot sa il downladez...multumesc

8 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Bună Violeta.
Dacă ai Windows 7 arunca o privire în automatic updates, atât în optionals updates cât și în important.Acolo ar trebui sa ai driverul. Dacă nu e acolo deși e puțin probabil va trebui sa îmi spui ce placă de bază ai la calculator. Driverii sun tîn funcție de modelul calculatorului, iar daca e vorba de un desktop în funcție de placa de bază disponibilă în sistemul tău, altfel nu am cum sa te ajut.Succes

| eucumine010 a răspuns:

Cum se numea driverul? Realtek cumva? Daca da, vezi aici.
http://www.realtek.com.tw/......sView.aspx

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Intra aici:
http://www.ma-config.com/en
Dai: "Start the detection"
O sa-ti ceara sa sa instalezi un programel. Dupa ce-l downloadezi il instalezi dai iarsi "Start the detection"si dupa ce termina intri in "My drivers". Acolo vei gasi driverele pentru tot ce ai in computer. Care-s cu galben nu le ai instalate. Care-s cu verde ale tale sunt vechi si le poti instala pe cele noi care se afla acolo.
Daca nu apar inseamna ca sunt instalate bine.

| R0VER a răspuns:

Pentru a avea sanse la un raspuns corect, in intrebare trebuie sa precizezi:
1. ce OS (sistem de operare) ai: deduc ca e windows; insa e nevoie sa precizezi versiunea acestuia
2. marca: motherboard'ului si a chipset'ului
3. (optional, poti preciza) despre ce aplicatie e vorba, in speta programul dezinstalat. asta ca sa incerci sa eviti pe viitor conflictele de instalare, respectiv partajarea de resurse cum ar fi: bibilioteci de legatura (.dll), decompresoare (.ax), etc - "conflicte" aparente, care in sensul real al cuvantului sunt de fapt partajare de resurse - sharing. (partajare care la dezinstalare sterge si resursele care le-a instalat sau suprascris, omitzand de fapt ca sistemul le necesita pentru o functionare optima).

| tz3ava a răspuns:

Sunt programe care iti ti le instleaza automat, trebuie doar sa fi conectat la internet, genius driver e unu bun va trebui sa il iei cu crack cu tot, daca nu te descurci cauta pe youtube, bafta

| Violeta_Negoita_1992 explică:

Am windows xp 2000, e laptop, si am avut un driver conexant hd si a mers din cate imi amintesc asa se numea driverul...am incercat mai multe dar nu reusesc sau poate nu stiu eu...

| K0sti a răspuns (pentru Violeta_Negoita_1992):

Te duci frumusel si cauti la producator driverele. Vezi ce model de laptop este si te duci pe pagina producatorului, cauti modelul, alegi sistemul de operare, in speta win xp si le downloadezi. Dupa care le instalezi!

| Violeta_Negoita_1992 explică:

Nu se instaleaza driverul audio asa cum imi spuneti voi, alta modalitate?