| timmy95 a întrebat:

Care ma ajutati si pe mine? Am un aparat foto Benq Gh600. La un majorat am varsat sampanie pe el. Pe moment a mers dar dupa a luat-o razna. Urmatoarea zi nu mai mergea de fel. L-am trimis la reparat, m-au sunat si au zis ca aparatul este in stare perfecta, ca lichidul care probabil a curs in el s-a uscat. Cand am primit inapoi aparatul am facut cateva poze, a mers bine, iar dupa a inceput iar sa isi faca de cap. Zoom-ul nu merge deloc sa maresc. Din ce cauza oare? Mi-au zis cei de la service ca trebuie baterii de minim 2.700 iar eu am baterii de 2.100. Din cauza asta oare? Am bagat 2 baterii de 2.100 si 2 de 2.300 dar tot nu mergea zoom-ul. Ajutati-ma va rog! Dau funda!

2 răspunsuri:
| adyf88 a răspuns:

Nu au legatura bateriile de "2700". Ala e amperajul si determina cat curent e inmagazinat in baterie. Cu baterii de 2100 sa zicem ca faci 100 de poze. Cu baterii de 2700, faci 150. Problema e ca sampania aia, chiar daca s-a uscat tot a mai lasat urme pe circuite. Daca ai fost fata desteapta si nu l-ai aprins cat a fost ud, reparatia o sa fie una usoara, pentru ca trebuie doar curatat. Sper ca raspunsul meu sa iti fie de folos.

| timmy95 explică (pentru adyf88):

Da, l-am inchis si o saptamana nici nu l-am deschis, pana ce a ajuns la service si au zis ca nu are nimic... Nu am de ales, trebuie sa-l trimit iar inapoi la service si sa ii pun sa desfaca aparatul sa il curete. multumesc mult oricum.