| candy_2919 a întrebat:

Care marca de laptop este mai buna? si care stiti un site de unde sa imi iau unul mai ieftin?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acer :X
Sau Benq.Sunt sincer, foarte bune, doar ca preturile sunt un pic cam ridicate pentru nivelul lor de functionalitate.Profesoara mea de engleza are un laptop Acer, cu ecranul de 10 inch. E chiar dragut, mai ales ca il poti purta oriunde dupa tine, deoarece incape in poseta, geanta, rucsac, e foarte mic.Si la pret...nu cred ca cosya mai mult de 1500 lei.Cauta pe aici http://www.acer.ro/......er/home.do

8 răspunsuri:
| boggy a răspuns:

HP pentru High-end Gaming (jocuri ) si Mac pentru Browsing/cautari pe internet operatii simple happy cya

| AlexBitza a răspuns:

Http://www.cel.ro/laptop-notebook/?gclid=CL-wr96Vn6ICFYkVzAodwGNHyg Si marcile cele mia bune cred ca sunt apple (foarte scumpe) hp, toshiba, acer

| MissD a răspuns:

Eu am toshiba de 1 an jumate si sunt foarte multumita de el. a dat vreo 15 mil pe el. era la oferta la domo. redus de la 20 si ceva

| Dizzydizz a răspuns:

Cauta pe okazii
sunt si unele noi acolo
:*

| Bi.Dam a răspuns:

Cred ca Apple

| Ť尺ɪχɪɪ a răspuns:

De la apple dar sunt scumpe, eu zic sa ti iei de la ebay sau emag, succ! funda?kiss

| Alexstrasza a răspuns:

Pai... ar fi toshiba stiu ca sunt bune, dar si hp nu e rau, dar nu te sfatuiesc sa-ti iei un laptop pentru ca o sa ai probleme cu usb-urile la fel ca mine... si e enervant rau, crede-ma

Întrebări similare