Eu iti recomand sa faci un mic efort pentru o placa ceva mai performanta, cu overclock din fabrica si cu o racire mai buna:
...5-256-bit/
Eventual, daca nu poti face efortul pana la acel model, poti ramane la:
...5-256-bit/
Te inteleg ca asta e sintromu forumului (ce buget ai? oc? cand o sa faci achizitia? ce componente mai ai?) dar abtine-te.
In cazul de fata era exact perpendiculara rezolutia monitorului, in acest buget oricum nu poate lua ceva mai bun, iar memoria pentru o rezolutie pana la fullHD e absolut suficienta.
Atat timp cat stie care treaba cu heatpipe-urile alea, mi s-ar parea ciudat sa nu isi dea seama ca o sursa delux (nu deluxe) nu poate duce sistemul.
Compatibilitatea nu poate fi pusa sub semnul intrebarii atat timp ca are un slot PCIe x16 si macar o alimentare din sursa.
PS: Nu vreau sa intru in polemica pe un subiect care nu intereseaza pe nimeni, asa ca te rog sa iti vezi de treaba in continuare si sa dai raspunsuri celui care a pus intreabarea, nu mie.
Salut,Placa video msi hd6790 vreau sa o pun pe o placa de baza asta mai precis, adica vreau sa-mi construiesc un pc.Ce zici merge?
www.pcgarage.ro/placi-video/msi/radeon-hd6850