| Hitback a întrebat:

Care poate sa-mi zica si mie ce placa video se potriveste cel mai bine pe sistemul meu fara sa trebuiasca sa mai bag ceva ram ( o sa mai bag cu timpul ) sau sa schimb alte componente. Sistem: CPU Type- DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz(2GHz) (10 x 200); Video Adapter Radeon X1550 Series (512 MB); Motherboard Name- Gigabyte GA-945P-S3 v2/v3; cpu si gpu sunt pe ddr2; PCI-E 1.0 x16 port #2 In Use @ x16 (ATI Radeon X1550 (RV505) Video Adapter) Ram Memory- 2gb. Doresc sa imi iau o placa de 1 gb bunicica Buget ~~ 250 lei. MULTUMESC SPER SA MI SE POTRIVEASCA UNA :-s.

Răspuns Câştigător
| Tagaso a răspuns:

Merge fără să schimbi nimic.Dai jos :ATI Radeon X1550 (RV505) Video Adapter, dezinstalezi driverul, cu RevoUninstaler, după care montezi și instalezi Nvidia

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.open-project.ro/forum-it/xp-vista-win7/upgrade-placa-de-baza aici zice un om negru pe alb,, nu am vrut sa-i fur munca deci. bafta

| Hitback explică (pentru anonim_4396):

Zici ca placa video chipset Nvidia pe 256biti memorie maxima 2GB e cea mai buna pentru mine?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Hitback):

Zic ca aia poate maxim placa ta de baza dar nu fara modificari happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ceea ce evident nu se renteaza eventual una pe 128 de biti

| Hitback explică (pentru Tagaso):

Am vazut ca multi recomanda placa e foarte buna cica si e si pretul bun. sigur nu mai trebuie sa schimb nimic?big grin. iti dau raspuns castigator daca imi raspunzi.

Multumesc mult. apropo nu voi face eu schimbarile ( demontare montare) o sa-l duc la service big grin

Crezi ca asta merge fara sa schimb ceva? vad ca e aproape la fel numa ca are 1gb in plus ( 2gb) :D http://shortcutcomputer.ro/......it_p25389/

| Tagaso a răspuns (pentru Hitback):

Merge și asta, e de 2 gb, dar e bus memorie pe 64 bits, mai bună e cea recomandată de mine, e pe 128 bits, sau dacă mai pui ceva asta e mai tare merge orice joc pe ea, în plus se poate face overclock :http://www.emag.ro/......EDVBKBBBM/

Si asta merge fara sa schimb nimic? apropo suporta sursa de 450w?

Da merge, e suficienta sursa, de 450 am si eu, placa aceasta duce black ops 2 cu putin overclock, o sa ai un program pe cd-ul care-l primesti cu placa, are memoria pe DDR 5, mai buna e doar gtx 650, dar e dublu pretul.

Mersi

Merge fără să schimbi nimic.Dai jos :ATI Radeon X1550 (RV505) Video Adapter, dezinstalezi driverul, cu RevoUninstaler, după care montezi și instalezi Nvidia