Incearca windows 7 ultimate. iti dubleaza placa video si pe jocuri va merge perfect dar trebuie sa ai cel putin 1gb pe RAM iar procesorul sa fie de cel putin de 2. 40GHz. succes.
Trimite mesaj privat lui neluL.Din raspunsurile pe care le da pe site vad ca se pricepe foarte bine.Il gasesti in Comunitatea cu rank 7.
Salut, toate versiunile de Windows 7 se comporta la fel in legatura cu Windows Aero si singurul lucru pe care il poti face e ori sa schimbi placa video si sa maresti memoria RAM sau si mai simplu click dreapta pe desktop>Personalise>si alegi windows classic. Asa nu vei mai avea Windows Aero dar vei avea in continuare Windows 7. Daca ti neaparat sa folosesti Aero atunci fa un upgrade la PC
Pai cred ca Starter 32 bit, cea mai flamanda versiune fiind Ultimate x64 pe care o am eu acum
Mersi fain ultimii 3 baieti cu raspunsurile v-as da funda la toti trei cred ca am sa bag windows 7 ultimate ca am 2gb ram.video de 128mb, procesor de 2, 53 ghz. Poate imi va merge perfect windows aero.DAU O BEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Windos 7 ultimate cred ca sa imi mearga jocurile am instalat driverul pentru graphica sa se faca graphica 3D dar nu sunt sigur deci incearca
Man... la mine se comporta foarte bine versiunea Build 7600 ( ultimate). Jocurile sunt perfecte, doar ca am eu placa grafica cam slabuta, dar nu prea. pc-ul se misca foarte repede... Acum asculti si alte pareri dar eu asta ti l recomand. Daca nu sti cum sa faci rost de el te ajut eu. Ceao si BAFTA.
Eu folesesc Windows 7 Ultimate 32 bit si merge chiar foarte bine doar ca iti ia 28 de GB din memoria PC. din cate stiu eu Windows 7 dubleaza memoria video si ar trebui sa ai macar 1, 5 giga RAM... eu am un giga ram si pc merge forte bine. asa ca tias recomanda ultimate 32 bit BAFTA astept funda