Nici unu, important este ce tehnologie are pc ul tau degeaba ai xp sau 7 si pc slab desigur vista e varza asa am auzit nu l-am incercat, am auzit ca 7 merge ok si linux cred ca conteaza pc ul
Compari mere cu pere. Ambele sunt bune, depinde doar la ce le folosesti. Daca esti un user normal windows ul e suficient, Daca faci programare, ai ceva cunostinte despre ce inseamna un server, nu te intereseaza deloc jocurile atunci linuxul poate fi solutia
E o mare disputa, care ar fi cel mai bun.
Dar la final este o chestie de gust, de obisnuinta, economica, etc.
Deci ambele.
Linux si windows. buna intrebare. daca as fi saaleg sa nu ma joc linux.nu prea exista virusi merge f bine. plus ca netul ara la baza linux.dar din toate astea as alege mac OS.why? pentru ca e bazat pe unix nu e comun ca la windows merge doar pe o anumita configuratie.deci linux=net programare hack-eri ii folosesc in stare pura si wondows pentru gaming programe gen office gaming net si muuulti virusi.ma rog eu nu mai am treaba cu ei dar pentru unii useri e oadearata problema.si un P.S: multi zic ca linuxul e gratis.da este cel mofificat gen linux mint sau ubuntu.dar linuxul varianta pro e cu bani.
Am windows 8 si xubuntu 14.04 in dual boot.
Amandoua se misca foarte bine... Oricum xubuntu consuma mai putine resurse.deci,dupa parerea mea eu zic ca linux.
Depinde pentru ce doresti. Linux este bun pentru programare deoarece foloseste resursele pc-ului mai putin decat windows dar nu te poti juca pe el decat anumite jocuri. Windows este pentru "gaming" deci acum depinde ce doresti
Windows! In primul rand este foarte cunoscut si folosit si este si foarte bun!
Lavinia_Cristina_ întreabă: