Ambele branduri au produse excepționale în materie de unități de stocare SSD, chiar concurează bine pe piață Samsung și Kingston. Nu pot spune că unul este mai bun decât celălalt, ambele branduri sunt bune în alegerea unui SSD, aici trebuie să se țină cont de specificații, de tipul de ssd (SLC / MLC / TLC / QLC), viteza maximă de scriere și de citire, numărul de cicluri de scriere.
Alegi în funcție de necesități(utilizator obișnuit sau gaming), de preț și specificații, indiferent că este Samsung sau Kingston.
Pâi am un Kingston sata 2 pentru utilizare obișnuită, browser și office și se mișcă peste așteptări, foarte bun pentru ce am eu nevoie
Bine, atâta vreme cât crezi că-ți este suficient, este și Kingston până la urmă, Kingston, Samsung sau Crucial întotdeauna.
SSD-urile care au un numar mare de scrieri si citiri, nu marca.
Pana la urma, este aceeasi tehnologie, difrenta este in eficienta.
Uita-te la urmatoarele aspecte:
Numarul maxim de scrieri (se masoara in TBW)
Tipul memoriei (sa fie SLC, MLC sau TLC. Samsung QVO are QLC, stai departe)
Tipul conectorului. Daca ai NVMe pe placa de baza, mergi pe NVMe. Dai putini mai multi bani, dar ai viteze de 10 ori mai mari decat pe SATA 3
Cauta sa aiba 5 ani garantoe gen Samsung evo sau crucial mx500, si fa backup in caz ca moare intre timp