| LucianGabriel a întrebat:

Care stie din ce cauza, cand sterg un fisier nu-l mai baga in cosul de reciclare ci se sterge direct.Va zic de la inceput ca nu e modificat de la proprietatile cosului sa se stearga automat fisierele.Am zis sa va intreb si pe voi poate aveti idee ca eu unul nu-mi dau seama, am verificat fiecare setare, tot dar degeaba(am si eu experienta destula in erori de-ale sistemului de operare dar am zis ca sa va intreb si pe voi pana sa ma apuc sa verific din nou toate setarile).

5 răspunsuri:
| LucianGabriel explică:

Inainte sa raspundeti, cititi intrebarea. Specific clar ca nu e bifat acolo sa stearga automat(stiu si eu sa umblu cu un pc, ii stiu toate setarile dar eroarea asta imi da batai de cap)(mersi orisicum ca ati raspuns). Si nu conteaza ce fisier este, poate sa fie si unul de un mega tot definitiv il sterge. Dar il repar eu, cu un reinstal de windows daca nu merge dupa ce mai caut ce naiba ar putea sa aiba.Mersi pentru ca macar ati raspuns.

| LucianGabriel explică:

Am rezolvat, erau niste probleme cu registrul dar l-am reparat.

| yoppzz11 a răspuns:

Dai click dreapta pe cos si proprietati
daca ai bifat
do not move files do the recicle bin remove files imediatlyyy...
debifeaza`l :*[pupici]

| breed a răspuns:

Probabil cosul este plin.

| JustMe_8650 a răspuns:

Poate pentru ca fisierul este prea mare si nu incape in RecicleBin. Dar deoobicei daca fisierul este prea mare te intreaba daca vrei sa il stergi fara sa mai il trimita in Recicle Bin.