Nu exista driver audio universal. Descarca AIDA32, o sa-ti spuna modelul la toate componentele din calculator. Apoi cauti driverul pentru placa de sunet respectiva. Succes!
Nu exista asa porcarie auzi la tine driver audio universal . Poti sa intri la Device Manager la Ohter Driver (alea cu semnu intrebarii).Dai detalii si o sa iti apara un COD.din multe cifre si il scrii pe google si o sa iti apara acolo driveru si download-ul.Toate cele bune!
Eu zic sa incerci un site si iti spune ce drivere iti trebuie si tot in pc. www.touslesdrivers.com daca nu sti sa il folosesti intra pe privat cu mine
Pe site-ul Realtek exista ceva de genul asta, dar nu merge decat cu placile din aceasta familie. Nu exista la propriu un driver audio universal.
Instaleaza un soft precum Everest Ultimate Edition/AIDA si acolo iti afiseaza ce componente ai in sistem(vezi sectiunea Rezumat/Summary). De acolo te duci pe site-ul oficial al producatorului placii de baza(daca e integrata), sau al laptop-ului(daca nu ai desktop), s.a.m.d. Descarci driverul de pe site-ul oficial, asa e cel mai recomandat.
Http://drivers.softpedia.com/......A397.shtml asta merge 100% ..il am si eu. funda?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: