Pai daCA jocul are dvd 1 si dvd 2 ar trebui sa se instaleze cu Deamon tools deci trebuie sa-ti instalez deamon tools si cu deamon tools iti instalezi jocul adica dai click dreapta pe deamon tools dai pe virtualcd/dvd-rom dai pe drive 0 -no media.si dupa aia monut image.si dupa aia iti apare o fereastra in care arata sa pui jocul. adica cd1.si o sa-ti apara in my computer o partitie in care e jocul 1dup ce se instaleaza jocul pana la 50% o sa-ti apara inser cd/dvd 2. sau ceva de genu.si dupa aia dai la fel cumai daca si la dvd 1numa ca selectezi dvd 2. si dup iidai oksise instaleaza jumatea aialanta din joc... FUNDA?
Banuiesc ca ai descarcat 2 fisiere cu extensia.iso
Trebuie sa le faci imagini virtuale la acele DVD-uri cu Daemon tools sau magic disc. Recomand magic disc (este gratuit si mult mai bun). Dupa ce instalezi programul click dreapta pe el set number of drives-1; apoi click dreapta virtual cd/dvd-reom media mount si selectezi locatia primului DVD (a imagini.iso). cand cere DVD 2, montezi al 2 lea dvd. Bafta!
Prima data il montezi cu daemon tools primul dvd si dai instal dupa aia in timp ce se instaleaza o sa iti ceara si dvd 2 si il bagi si pala in daemon si gata
Cu clone DVD.
http://www.slysoft.com/en/download.html
Descarca programul de aici (unul dintre ele) si instaleaza-l. Iti va aparea un loc in "My computer" pentru dvd-uri virtuale. Incarci fisierele acolo pe rand si vor merge!;)
Funda? :D
Pai foloseste Power Iso sau Daemon Tools. de exemplu dupa ce ai descarcat power iso il deschizi si sus la bara cu instrumente ai Mount dai acolo si dupa aia alegi fisierul care se presupune ca ar fi pe CD si va merge... iti garantez
Daca nu ma insel ii imagine iso atunci il deskizi cu daemon tools alegi dvd unu dai sa se instaleze si cand iti cere dvd 2 meri din nou in daemon tools si schimbi dvd 1 cu dvd 2 si dai ok/continue/next sau ce iti cere
Care stiti dc imi da tot eroare dupa ce am instalat jocu si am copiat craku... dau sa inceapa jocu si imi apare ( The procedure entry point GetCurrentProcessorNumber could not be located in the dynamic link library KERNEL32. dll.) nu-mi dau seama dc tot imi apare asta...