| Mihaita_Florin_1993 a întrebat:

Care stiti cum se scoate parola la bios la un laptop HP 6715b.multumesc

7 răspunsuri:
| laurentiu80 a răspuns:

Se poate doar daca desfaci laptopul. Nu trebuie sa-l desfaci tot. Dai jos bateria, apoi desurubezi suruburile care tin tastatura. Cu o surubelnita apesi pe clapitele de sus a tastaturii, sunt 3 -4 la numar, astfel tastatura va iesi. Dupa ce vei scoate tastatura vei vedea pe placa de baza o baterie ca de ceas, ceva mai mare, o scoti si o lasi cateva minute pentru a se descarca. Apoi o introduci inapoi in socketul ei, pui tastatura la loc si ar trebui ca bios-ul sa fie resetat, deci parola va fi eliminata.
Daca il duci la un service iti va lua ceva banuti, probabil 100 de lei, asa ca mai bine te apuci tu de el, nu e greu, gasesti tutoriale pe youtube cum se desface acest model de laptop. Numai ca tu trebuie sa dai doar tastatura jos, sa ai acces la bateria CMOS de pe placa de baza.

| Mihaita_Florin_1993 explică (pentru laurentiu80):

Am facut chestia asta si tot nu a mers stiu trucurile astea

| laurentiu80 a răspuns (pentru Mihaita_Florin_1993):

Nu stiu cum ai facut tu dar eu asa am rezolvat la acelasi model de laptop big grin.

| Mihaita_Florin_1993 explică (pentru laurentiu80):

Spune-mi si mie pas cu pas cum ai facut.ms

| lpavel a răspuns:

Pun pariu ca nici nu ai intrat in bios sa vezi care-i treaba... la Advanced daca nu ma insel vei gasi : pasword - dai disable! big grin Bafta!

| Mihaita_Florin_1993 explică (pentru lpavel):

Nu merge sa intru in bios cand il deschid imi apare power on password

| Mihaita_Florin_1993 explică:

Nu pot sa intru in bios cand il deschid imi apare direct power on password