Dell şi Fujitsu Siemens. Două laptop-uri decente după părerea mea.
Dell e un producător de laptop-uri destul de consacrat, iar Fujitsu are un raport preţ-performanţă foarte bun, comparativ cu HP sau altele, care sunt mult prea scumpe, în raport cu ce oferă...
O seară bună!
Am Acer Aspire si este foarte bun, are de toate si nici nu este prea scump.
1.dell[e primul laptop pe care l-am avut ]
2.Mac[deoarece comenzile sunt usurele, timpii de raspuns scurti, etc]
Am Acer Aspire 6935g, procesor intel core 2 duo, windows 7, ram 4 gig, placa video Invidia GeForce 9600M GT 512mb, bluray, 1920x1080 (rezolutie full HD), 320 hardul, bluetoth, identificare prin amprenta
Il am de un an si ma inteleg super bine cu el
(zboara la jocuri)
Macbook pro. In primul rand din cauza sistemului de operare care e de departe mai bun decat windowsul, apoi din cauza componentelor si nu in ultimul rand din cauza portabilitatii...
Are doar un defect acest laptotp : pretul... si poate ar mai fii unul pentru gameri si anume deficienta lui la jocuri! in rest... apple rules
Pai :
1. Apple : am avut unul si este foarte tare, dar din greseala mi-a cazut pe geam, misto nu?
2. Acer : acum am un Acer si l-am virusat si pe asta dar este oricum genial laptopul
Am o placere sa demontez lucruri Cred ca am taiat vreo 5 casti de tel ca sa vad ce au in inauntru ( stiam ca fire dar imi plac culorile ) curiozitatea strica.
anonim_4396 întreabă: