Na ca au si sarit stupizii... bun asa...prietenii adevarati la nevoie se cunosc
Becka... draga mea simpatica...hai sa iti reformulez raspunsul meu, vad ca am fost interpretat gresit total...ideea era ca tu ai si fost votata cu stupid la raspunsul tau, cel cu link-ul...deci practic ti-am luat apararea...chiar nu am nimic cu tine, si daca m-ai cunoaste mai bine ai sti asta...asa ca noi sa fim sanatosi si hai mai bine sa ne mai amuzam putin pe site-ul asta "100% comercial "
Nu sunt experta, dar un aragaz Indesit este cel mai bun dupa parerea mea. Costa ceva mai mult, dar isi merita banii. Eu am unul de ceva timp si a fost forjat, nu gluma si nu mi-a facut probleme!
iti recomand si tie
Ce tare, becka A mai fost o faza de genul cu o tipa, care isi facuse doua conturi, ea intreba, ea raspundea Culmea e ca ambele conturi erau diminutive ale numelui diana si avea poza cu aceeasi actrita, in doua ipostaze diferite. A fost tare. Sunt foarte curioasa: cum ai dat de raspunsul ei pe forum? Ti-a sunat cunoscut sau l-ai verificat pe google? Sau cautai marci de aragaze?
Bv Becka Oricare e bun care are siguranta pentru plita si cuptor, aprindere incorporata, ceas avertizor etc. Daca ai copii axeaza-te in principal pe aspectele de siguranta.
Raspunsul anei e luat de pe http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t71431.html.
:))
De ce nu faceti ceva original? Doar asa ca sa primiti medalii?
Http://www.cistigi-bani-pe-net.go.ro/aragaze.htm
Uite un link, poate te ajuta.Eu am aragaz arctic, mi se pare bun si l-am luat la pret bun:)).
Pt bizzare:daca ma enerveaza...nu suport falsii/falsele.
Si am si eu ceva ca ma enervez foarte repede.
Pt andreutz: si daca sunt stupida ce te oftica pe tine? Si nu te-ai gandit ca poate nu vreau sa fiu prietena cu aia?
Si daca vrei cearta, iti dau.
Mai comenteaza careva?
Daca da, sa fie sanatos.
Daca nu, imi pare bine.
Pt psiholoaga:am scris raspunsul meu in caseta portocalie.Si dupa am cautat sa vad daca exista si alte marci folositoare si ieftine.Nu am nimic daca cauta sa zica, dar era raspunsul unui prieten de-al meu copiat in intregime si adaptat la feminin.