Laptop perfect nu o sa gasesti. Depinde pentru ce vrei un laptop. Sunt laptopuri adresate navigarii pe net, unele is pentru gaming, altele pentru office, altele pentru editare foto/video. Deci depinde pentru ce il cumperi. Eu unul as inclina sa zic ca cel mai bun brand pentru laptopuri este Alienware (google it) care face laptopuri special pentru gaming. Apoi Apple face laptopuri destul de bune. Fac pariu ca majoritatea nici nu au auzit de Alienware sau Apple, dar exista.
Eu am un Acer de doi ani, il folosesc la maximum merge aproape non stop si inca nu am avut probleme
Acer in niciun caz. HP, Dell, Lenovo (ibm). eu am o slabiciune pentru Toshiba. eu il am pe al meu deja de doi ani jumatate si singura figura pe care mi-a facut-o a fost sa se buseasca bateria, dar asta din vina mea
Bineinteles ca nicio firma ca si HP... delll sau mai stiu eu ce nu sunt cele mai bune cele mai bune si cele mai scumpe sunt bineinteles cele de la ipple;) si cele mai bune the best :X intre pe www.apple.com si dai pe mac si te uti acolo;) cel mai bun este mac book pro costa peste 3000 de euro;)
Eu am un laptop de la HP si sunt foarte multumita de el! Iti recomand aceasta firma!
sweeftw întreabă:
AvalohAlyn întreabă: