| lucy90 a întrebat:

Care sunt cele mai bune si folositoare programe pentru pc?
cele mai bune primeste funda!

17 răspunsuri:
| alexmircescu13 a răspuns:

Cele mai bune PRIMESTE? De ce nu ai intrebat care ESTE cele mai bune si folositoare programe pentru PC?

| lucy90 explică:

Multi dintre voi imi dati ce foloseam eu pe xp!
dar eu folosesc acu:
antivirus:nod32 ss5
vizionare filme:splash PRO ex, BSplayer pro
scriere cd/dvd:nero11
dvdr virtual:gizmo
intertinere sistem:Advance systemcare 5
captura desktop:camtasia7
etc.
Si un system de operare pe 64 bitz win8 consumer preview.
eu am vrut sa vad doar niste pareri dar tot demodati si cu programe vechi (gen win xp)

| alexmircescu13 a răspuns (pentru lucy90):

Daca am inteles bine, tu folosesti un sistem de operare care inca NU a fost lansat pe piata in versiune finala, ci doar in versiune de test (consumer preview) si nu iti dai seama ca imediat ce va fi lansat oficial (versiunea finala) vor aparea si programele necesare. Parerea mea este ca ai postat ca sa te lauzi, pentru ca majoritatea userilor instaleaza Win 8 pe Virtual Machine in scopuri de testare, nu ca sistem de operare unic.

| lucy90 explică (pentru alexmircescu13):

Imi pare rau sa te anunt dar il am ca sistem de operare unic

| alexmircescu13 a răspuns (pentru lucy90):

OK, ai dreptate sa iti para rau, NU se instaleaza ca sistem unic de operare o versiune anterioara celei finale, adica o versiune 'de proba'. Succes!

| IonutAxi a răspuns:

Pai depinde la ce vrei sa le folosesti

| rutanklan a răspuns:

Cred ca depinde ce vrei sa faci cu ele. Browser-ul e clar printre cele mai importante(daca nu chiar cel mai important). Apoi un player de muzica bun. Pentru ca pe muzica te poti apuca de munca si sa iti instalezi aplicatiile de care ai nevoie.

| zahy a răspuns:

La raspunsurile voastre am vazut o gramada de playere dar sa stiti ca probabil cel mai bune este kmplayer. BSplayer nu e asa de bun VLC intr-adevar este bun dar kmplayer il bate in codecuri. kmplayer este usor de folosit si are multe optiuni dar mai bine nu umblati.

| zahy a răspuns (pentru zahy):

P.S. din start cand ziceti program de ascultat muzica si program de vazut filme e clar ca nu cunoasteti. VLC BSplayer kmplayer etc le puteti utiliza ca programd e ascultat muzica, de aia va plangeti ca nu va merge bine sistemul de operare instalati 10000 de programe

| Muzaffer4You a răspuns (pentru zahy):

Ia taci ma ca habar n-ai ce e ala calculatorwinking

| qrage a răspuns:

Folositor PC-ului este TuneUp Utilities

repara tot
http://www.tune-up.com

| ZEYN a răspuns:

Mie tot timpul mi-au folosit programele din acest articol :D

http://www.desehix.ro/2013/02/articol-programe-esentiale-dupa.html

| SILvyw a răspuns:

Programele esetiale sunt:
-un antivirus(iti recomand avira)
-un music player(iti recomand AIMP3)
-winrar pentru arhivare/dezarhivare
-un program de vizionat filme(BS player, GOM player)
-un codec(pentru subtitrari la filme)
-Yahoo Messenger
-ultra iso(pentru crearea de imagini virtuale)
-un browser mai bun decat Internet Explorer

| lucy90 explică (pentru SILvyw):

Pana aici e bine dar sa mai vedem

| SILvyw a răspuns:

-pentru jocuri online folosesti game ranger
-notepad++
-sop cast
-photoscape(pentru editat poze)
-nero

| rockmetalpunkblues a răspuns:

Internet Explorer big grinlaughing))

| RustyBlades a răspuns:

Din experienţa personală pot să afirm că cele mai bune şi mai folositoare programe pentru PC sunt:
-ESET Smart Security 4 - Cel mai bun antivirus; a apărut şi versiunea 5, dar nu am încercat-o. Oricum, nu mi-a intrat nici-un virus în calculator de când îl am.
-Your Unin-staller PRO - Dacă dai pe 'Disk cleaner', probabil vei scăpa de 4 GB complet inutili! Este cel mai bun program pentru a-ţi întreţine calculatorul, de un miliard de ori mai recomandat decât programele Registry tools, booster sau cleaner.