Depinde de cat RAM ai pentru Vista si 7 ca mananca foarte multe resurse! Si eu ti-as recomanda XP... e mai bun si e foarte usor de folosit si se multumeste cu foarte putin resurse! Vista-i cel mai prost Windows de la Microsoft facut vreo data! Nu-i bun de nimic! Urca-te la etajul 10 si arunca DVD-ul cu Vista!)
Depinde pentru. ce vrei sa-l folosesti. Oricum in general as recomanda windows 7
Windows 7. te asigur.il am si eu si mi merge ft repede calculatorul plus ca se instaleaza super usor. funda?
Frate bagati tu un last xp ca e cel mai bun isi instaleaza singur toate draivarele si merg si jocurile bine tot ce vrei
Eu ti-as zice windows 8. Stiu ca sunt foate bune.(pe propria piele ca il am)
Cele mai bune windowsuri sunt windows8 si windows7! Eu am avut windows7, dar acum am windows8.
Corect Doru,vista e cel mai prost windows la Microsoft megre si gre(jocuri, net, hardul incraca tot timpul fara sa ai programe deschise) XP SI 7 cele mai bune
De unde pot descarca un windows 7 sau 8 dar sa fie ok fara erori.va rog. pana acum am descarcat cam 12 windowsuri dar toate aveau erori erau corupte.
an0nim025 întreabă: