anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt cele mai importante jocuri exclusive pentru PS3? Dar pentru Xbox 360? Se merita sa cumperi una din cele doua in functie de calitatea jocurilor exclusive pentru acestea? Pe care ati alege-o?

4 răspunsuri:
| TomiiiTza a răspuns:

Cauta Super Street Fighter 4. Este un joc foarte bun pentru ps3 si xbox 360.

| mgtow a răspuns:

Eu am ps3 si jocurile bune sunt cele care vor urma sa iasa: hitman absolution in noiembrie 2012, the lost of us (nu are data de lansare), resident evil 6 in toamna 2012, gta 5 la sfarsitul anului posibil. PS3 e mai fain fata de xbox doar si prin pretul care il are se vede ca are mai multa calitate.

| andreibrebeanu a răspuns:

Eu ti as recomanda xbox 360 cu kinect pentru ca iti scaneaza miscarile si le pune in joc

| EpicLove a răspuns:

Daca banii nu sunt o problema poti lua Xbox 360 Premium, dar si mai bun ar fi Xbox 360 Elite Slim disponibil pe pcgarage, si un accesoriu Kinect pentru el.
Nici PS3 nu e o alegere rea. Cel mai bine e sa vezi care consola are cele mai multe jocuri ce-ti plac, si pe aceea sa o alegi.Sincer eu am si xbox360 slim si ps3 sunt bune amandoua dar daca vrei doar una as spune sa alegi xboxul deoarece are claritatea si grafica foarte buna. Iar la jocuri cele mai bune si bine facute sunt acelea de razboi (call of duty 4; 5, halo 3, Battlefield bad company)dar daca cele cu razboi nu-ti plac te sfatuiesc, ca atunci cand iti vei cumpara consola sa iti alegi si jocurile dupa placerea ta. PS:Iti mai ofer un sfat ca sa iesi bine cu banii trebuie sa te duci sati modezi consola pentru a lua jocuri de pe net ...eu zic ca e mai bine asa decat sa dai 100lei chiar si mai mult pe un joc. sper ca te-am ajutat happy