anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care telefon are cel mai bun mp3/mp4 player? Caut ceva pana in 700 RON, la liber

11 răspunsuri:
| Bishop a răspuns:

Cele Express Music de la Nokia si cele Walkman de la Sony Ericssonwinking

| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

Recomand 5300 sau un sony bun...

| VladRO a răspuns:

Mp3, au Walkman-urile de la Sony Ericsson happy ele sunt facute special pentru muzica happy eu am LG KU990i care e acum la oferta la Orange, si clipurile merg foarte, foarte bine happy si are si DivX player :X

| friends a răspuns:

Eu am telefon de la sony ericsson w200i si merge foarte bine pe muzica si costa vreo 300 si ceva de lei noi.

| adrianhasde a răspuns:

Cel mai bun telefon cu mp3/mp4 si cu stereo sound este Nokia N73 Music Edition, chiar eu il am si sunetul este HQ. Costa cam 550-650 Ron.

| adrianhasde a răspuns:

N73 este mult mai bun la sunet ca si N95 8GB, doar am facut comparatie cu cineva. Calitatea le baga sub radical pe multe telefoane. Chiar merita telefonul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sony Ericsson W910i. http://alex-gsm.ro/shop/pc/Sony-Ericsson-W910i-c72-p5016.htm

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N73 numai sunet HQ (High Quality) nu scoate... sau cei ce afirmă asta au urechi de maimuță. A nu se confunda cantitatea (volumul) cu calitatea.
P. S.: Pe manele, orice telefon "dă bine". Mai ales alea cu 3 difuzoare, ca n73.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O fi n73 mai bun decât n95, dar când afirmi că "se aude bine" (și aici cred că vorbești de căști, că sunetul în difuzoare e penibil la ORICE telefon) înseamnă că ori ai urechile cariate, ori nu știi ce-i aia sunet de calitate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nokia

| catalin_1121 a răspuns:

Eu ti-as indica mp4

Întrebări similare